Johan Cruyff rep a títol pòstum la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu de l’Ajuntament de Barcelona

Johan Cruyff rep a títol pòstum la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu de l’Ajuntament de Barcelona

El Club hi ha estat present amb una àmplia representació, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu

L’Ajuntament de Barcelona ha lliurat aquest vespre la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a Johan Cruyff, a títol pòstum, en un acte celebrat al Saló de Cent de l’ajuntament i que ha comptat amb la presència d’una àmplia representació del FC Barcelona, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu.

El president blaugrana ha estat acompanyat del vicepresident primer, Jordi Cardoner; els comissionats de l’Espai Barça i d’FCB Universitas, Jordi Moix i Jordi Monés, respectivament, i els membres de la Junta Directiva Javier Bordas, Pau Vilanova, Maria Teixidor i Oriol Tomàs.  

La representació del FC Barcelona ha estat completada per Òscar Grau, director executiu del Club; Albert Soler, director d’Esports Professionals, i Robert Fernández, secretari tècnic del primer equip. També cal destacar la presència de diferents exjugadors del FC Barcelona, com Carles Puyol, i altres persones vinculades al Club i a la carrera professional de l’esportista holandès. Per part de la família de Johan Cruyff, hi han estat presents la seva esposa, Danny, i el seu fill, Jordi Cruyff.

L’alcaldessa Ada Colau i el tinent d’alcalde de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, han exposat els motius de l’atorgament de la medalla a Johan Cruyff i han destacat que s’ha decidit per “considerar-lo un símbol del futbol mundial compromès amb Barcelona i Catalunya, i estretament vinculat amb l'esport com a eina d'inclusió social”.

Seguidament, l’expresident del FC Barcelona Joan Laporta ha glossat la figura del futbolista i entrenador holandès, abans que els assistents a l’acte hagin tingut la possibilitat de visionar un vídeo sobre la trajectòria professional i personal de Johan Cruyff.

Finalment ha estat l’alcaldessa Ada Colau qui ha entregat la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a títol pòstum a Johan Cruyff, que ha estat recollida pel la seva esposa, Danny, i el seu fill, Jordi, que ha pronunciat unes paraules d’agraïment a la ciutat de Barcelona per aquesta distinció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut