FC Barcelona Lassa - Zalgiris Kaunas: Sense confiances en el retorn de Jasikevicius

FC Barcelona Lassa - Zalgiris Kaunas: Sense confiances en el retorn de Jasikevicius

Els blaugranes, en el debut de Holmes, busquen la quarta victòria de la temporada a l’Eurolliga (21 h, Esport3 i Movistar+)

El Barça Lassa rep aquest dijous a les 21 h el Zalgiris Kaunas en la que serà la sisena jornada de l’Eurolliga. Els de Bartzokas, que busquen la quarta victòria, podran comptar amb Jonathan Holmes, que debutarà davant de la seva nova afició contra un rival que la temporada passada va vèncer al Palau i que no ho posarà gens fàcil. Navarro i Doellman continuen recuperant-se, però seran baixa per al partit, igual que Ribas, Lawal i Claver.

El rival

Està entrenat per un clàssic del bàsquet europeu i una persona molt estimada a Barcelona: Sarunas Jasikevicius. L’exjugador del Barça Lassa, ara entrenador del Zalgiris, disposa d'un grup de jugadors de nivell i de garanties. El base Westermann (13,8 punts) i Pangos són els encarregats de la direcció de l’equip, i el joc interior està dirigit per Jankunas (10,4 punts) i Motum (12,8), que també és especialista en el rebot ofensiu. Altres jugadors, com Javtokas, Ulanovas, Lekavicius i Milaknis, també tenen protagonisme a l’esquema lituà.

El Barça

Es troba en un bon moment de joc i també de victòries després d’haver superat la setmana passada el Maccabi Tel Aviv i el Reial Madrid. Però no hi ha cap partit fàcil, i menys a Europa, i els homes de Georgios Bartzokas saben que no es poden refiar d’un Zalgiris que tan sols ha guanyat fins ara un partit dels cinc disputats. La gran notícia per a Bartzokas i el Barça serà el debut de Jonathan Holmes, que ha signat per a dos mesos amb opció de seguir fins a final de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut