El FC Barcelona, premiat a la Gala Trofeu Campions de ‘Mundo Deportivo’

El FC Barcelona, premiat a la Gala Trofeu Campions de ‘Mundo Deportivo’

El club blaugrana s’ha endut un total de 21 guardons entre totes les seccions, tant professionals com amateurs

El FC Barcelona ha estat el gran guanyador de la Gala del Trofeu Campions, organitzada per Mundo Deportivo, amb un total de 21 guardons culers. L’acte, que ha tingut lloc a l’Hotel Rei Juan Carlos I, ha premiat diverses seccions del club blaugrana: tres premis per a la secció de futbol, dos per al bàsquet, dos per a l’handbol, quatre per a l’hoquei patins, vuit per a l’atletisme, un per a l’hoquei herba i un per al voleibol.

Un dels principals guardons ha estat per al primer equip de futbol, després de coronar-se com a campió de Lliga la temporada passada. El premi l’ha recollit Javier Bordas, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona i directiu responsable del primer equip de futbol.

A part de Javier Bordas, també han estat presents a la recollida de premis Josep Ramon Vidal-Abarca, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona i directiu responsable de les seccions d’hoquei patins i futbol sala; Joan Bladé, membre de la Junta Directiva i responsable de les seccions de bàsquet i d’handbol, i Oriol Tomás, membre de la Junta Directiva i responsable de les seccions amateurs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut