Segon ple de victòries de la temporada

Segon ple de victòries de la temporada

Els 13 equips del futbol formatiu amateur blaugrana han guanyat aquest cap de setmana els seus partits i ja són 10 els equips que lideren les seves respectives categories

JÀBAC i TERRASSA – CADET A

Treballada victòria per continuar líders (0-2)

El Cadet A de Franc Artiga va poder treure una treballada victòria davant del Jàbac i Terrassa per seguir una mica més líders. El partit va ser molt disputat, però els blaugranes van manar des del minut 7 quan Adrià Bernabé va anotar el 0-1. És el seu quart gol de la temporada. Amb el marcador a favor, el Barça va poder jugar amb més tranquil·litat, amb més confiança, i va ser capaç de sentenciar, després de desaprofitar algunes oportunitats, al minut 53 en una acció de Konrad de la Fuente. El Cadet A es manté com a líder de la Divisió d’Honor amb un punt d’avantatge sobre l’RCD Espanyol. La propera jornada rebrà la visita del Lleida Esportiu a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

CADET B – EF BASE CALAFELL

Triomf amb ganes d’aconseguir el lideratge (6-0)

El Cadet B de Cristian Catena va obtenir un bon resultat davant de l’EF Base Calafell (6-0). Aquest resultat fa que el conjunt blaugrana es mantingui a la segona posició del Grup 1 de la Preferent i continuï posant pressió al Vilanova i la Geltrú, que és el primer classificat amb un punt d’avantatge sobre els blaugranes. Als 30 minuts de partit, Ilaix va inaugurar el marcador i va obrir el camí perquè els blaugranes encarrilessin el matx. Lachèvre va ser un dels jugadors més destacats, gràcies a la seva bona actuació i als seus dos gols (min 35 i min 39). El bon nivell de joc que van exhibir els blaugranes ràpidament es va veure plasmat al marcador. Al terreny de joc es va veure un bon partit de futbol, on els culers van ser els clars dominadors de la pilota i del ritme del duel. Zacarias (min 36), Iker González i Navarro (min 75) van arrodonir la golejada. El Cadet B, que aquesta setmana veu com Zacarias i Haitam marxen amb la selecció Sub-15 del Marroc, jugarà la propera jornada al camp del Martorell.

ESCOLA F. GAVÀ – INFANTIL A

Bones sensacions del líder en un camp complicat (0-3)

L’Infantil A ha guanyat tots els partits a la Divisió d’Honor. Els nois de Carles Martínez mantenen el liderat després de guanyar al difícil camp de l’Escola F. Gavà per 0-3. L’Infantil A va tenir dificultats per marcar tot i provar-ho en diverses ocasions, mentre que al Gavà li costava crear perill i patia per arribar a porteria contrària. Al minut 29, Leo Dos Reis va marcar el primer gol blaugrana i a partir d’aquest moment el Barça es va motivar moltíssim. Dos Reis lidera la classificació de màxim golejador de la categoria amb 7 dianes. Arnau Farnós (min 61) i Víctor Muñoz (min 63) van completar el 0-3 definitiu després de lluitar ofensivament fins a l’últim sospir de partit. L’Infantil A lidera la Divisió d’Honor amb 5 punts d’avantatge sobre l’Espanyol, la Damm i L’Hospitalet. La propera jornada visitarà el camp del Sabadell.

LA FLORESTA – INFANTIL B

Una exhibició que serveix per posar-se líder (1-3)

L’Infantil va prendre el liderat a La Floresta en un partit extraordinari dels nois de Sergi Milà (1-3). Eren més petits, és cert, i fins i tot els locals els treien més de dos pams d’estatura, també ho és, però el Barça va interpretar ahir una simfonia perfecta. Un partit al més pur ADN Barça que va valer a l’Infantil B per col·locar-se líder del Grup 1 de la Preferent tot i que va haver de remuntar el gol inicial, en el llançament d’un córner, de Daniel Vidal (min 13). Però si alguna cosa sap aquest Infantil B és tocar la pilota. Així que, tot i l’ensurt inicial, ho van fer i van començar a arribar uns gols que van tenir un únic protagonista: Xavi Planas. L’exdavanter de la Damm va signar un hat-trick en una gran actuació que va obrir al minut 27. Planas va repetir poc abans del descans (min 33) i va sentenciar el matx al minut 48 amb un xut espectacular des de fora de l’àrea. L’Infantil B és el nou líder de la categoria amb un punt d’avantatge sobre La Floresta i la propera jornada rebrà la visita de l’Escola Valls.

ALEVÍ A – SANT CUGAT ESPORT

Victòria per la mínima davant un rival molt defensiu (1-0)

Un solitari gol d’Iker Bravo al minut 3 va resoldre un partit estrany contra el Sant Cugat Esport que l’Aleví A només va poder guanyar per la mínima tot i el seu enorme domini del joc. Els nois de Marc Serra ho van intentar tot. Van obrir joc per les bandes, van buscar passades en profunditat, diagonals i fins i tot jugades pel centre, però la bona defensa del Sant Cugat, sempre molt ordenada, va desfer qualsevol opció de gol i va fer patir als blaugranes, que havien de jugar amb la lògica precaució de no encaixar el gol de l’empat. Al final, però, va valer el matiner gol de Bravo i l’Aleví A va sumar la vuitena victòria consecutiva que el consolida com a líder del Grup 1 de la Preferent amb sis punts d’avantatge sobre la Damm B i el Sant Gabriel. La propera jornada visiten el camp del Sant Andreu B.

DAMM A – ALEVÍ B

Triomf de prestigi al camp d’un rival directe (1-4)

Els blaugranes van obtenir una treballada victòria (1-4) davant d’un rival directe, com és la Damm A. L’Aleví B va entrar concentrat des de l’inici de partit i al minut tres ja va obrir el marcador amb un gol d’Elliot Cervellera. El nois de Jordi Pérez volien estalviar-se sorpreses d’última hora i van sortir molt connectats, sense deixar gairebé cap opció de reacció al rival. En 50 minuts, els culers ja manaven al marcador amb dos gols més de Joan Anaya (min 19) i Roger Coll (min 50) i només en un moment de distracció blaugrana l’equip local va poder retallar distàncies. Tot i aquest gol que va fer la Damm A, els de Jordi Pérez no van deixar sorprendre’s i ràpidament van assegurar el matx amb un gol definitiu d’Arnau García (min 58). L’Aleví B es segon, empatat amb el Cornellà B, a només un punt de l’Espanyol A, que va empatar aquesta jornada al camp de l’Argentona (0-0). La propera jornada rebrà a casa al Gimnàstic Manresa.

RIBES – ALEVÍ C

Contundent victòria per sumar tres punts importants (0-13)

Els de David Sánchez van aconseguir una treballada victòria davant del Ribes (0-13). Els nois blaugranes no van tenir rival dins del terreny de joc i van poder dominar el matx des que la pilota va començat a rodar. Jon Pilar va obrir el marcador, al minut cinc, i al llarg del partit va ser uns dels jugadors més destacats. El jove jugador va aconseguir un hat-trick. Jon no va ser l’únic blaugrana que va poder marcar tres dianes, ja que Pol Montesinos també va adjudicar-se tres gols. Tot i jugar lluny de la Ciutat Esportiva, els de Sánchez van tenir el partit en tot moment controlat, gràcies a la seva concertació defensiva i a la seva efectivitat de cara a porteria. Alejandro Domínguez (2), Jan Quiles (2), Marc Guiu (2) i Arnau Pradas també van marcar. Aquesta victòria serveix perquè l’Aleví C continuï líder empatat a 18 punts amb l’Atlètic Sant Just. La propera jornada rebrà la visita del Santfeliuenc.

ALEVÍ D – BADALONA

Bon partit dels nois de Dani Horcas (10-0)

Els nois de Dani Horcas ja sumen 18 punts de 18 possibles després de vèncer el Badalona per 10-0 tot i que els va costar molt obrir el marcador. La insistència en atac no va ser suficient per trobar el gol durant l’inici del partit, però l’esforç es va veure recompensat amb quatre gols molt seguits. Iván Rodríguez va obrir el marcador al minut 28 i poc després Tomás Marques (min 29), Daniel Gudjhonsen (min 31) i una altra vegada Iván Rodríguez (min 33) posaven el 4-0 al marcador. L’Aleví D va continuar perseguint el gol i el va acabar trobant amb les dianes de Nicolás Expósito, que va signar un hat trick, Santos Ortiz i Mateo Sciancalepore (2). Els blaugranes continuen liderant el grup 2 de la Primera Divisió Aleví empatat a punts amb el seu immediat perseguidor, el Sant Gabriel B. La setmana vinent l’Aleví D s’enfrontarà a un rival complicat com és L’Hospitalet, tercer classificat i equip menys golejat de la competició.

BENJAMÍ A – SABADELL

Ple absolut: 24 punts de 24 possibles (8-1)

El Benjamí A segueix sense conèixer la derrota i suma la seva vuitena victòria consecutiva al Grup 2 de la Preferent. Els blaugranes van dominar el partit des del principi i al minut 3 ja van avançar-se al marcador amb un gol de Joel Escaler. El Sabadell va saber reaccionar ràpid i quatre minuts després va empatar el partit, però els nois de Jordi Font van iniciar una ratxa golejadora que va deixar sense opcions el seu rival. Les dianes de Landry Céphas Farré, Denis Cruz, Pol Caramés, Joel Escaler (3) i Xavi Castellanos van sentenciar l’enfrontament i van servir al Barça per reafirmar-se com a líder de la competició, empatat a punts amb l’Espanyol. La propera jornada els blaugranes s’enfrontaran a domicili amb l’Escola Barberà Andalucía.

JÀBAC I TERRASSA – BENJAMÍ B

Victòria molt treballada fora de casa (1-5)

El Benjamí B va aconseguir un bon resultat lluny de la Ciutat Esportiva davant del Jàbac i Terrassa (1-5). Els nois d’Òscar Jorquera, tot i començar perdent, van fer un bon partit i van poder acabar completant un triomf de molt mèrit. Els blaugranes van refer-se de la primera diana local del matx, i al minut 32 de partit, Gerard Ruiz empatava per als culers. A partir d’aquest gol, el Benjamí B va començar la remuntada. En poc menys de cinc minuts, Lassana Diaby, que va entrar al terreny de joc des de la banqueta, va fer tres gols que van deixar l’equip local tocat i sense marge de reacció. La golejada culer la va tancar Albert Navarro. Els de Jorquera estan situats a la primera plaça, amb uns números excepcionals, ja que tenen 24 punts, 53 gols a favor i només 7 en contra. Gimnàstic Manresa i Sant Cugat Esport marxen a la segona posició a cinc punts del Barça, que la propera jornada rep el Sitges.

SANT JOAN DESPÍ – BENJAMÍ C

Un equip cada vegada més sòlid (0-2)

El Benjamí C d’Albert Puig segueix sumant victòries després de jugar contra un rival complicat a la competició com és el Sant Joan Despí (0-2). Tot i que els blaugranes van sortir amb la cinquena marxa posada, els gols no van arribar fins al minut 33, quan Madou Murcia va marcar la primera diana del partit. L’acció va donar ales als homes d’Albert Puig, que no es volien conformar amb la victòria per la mínima. Després d’intentar-ho en diverses ocasions Samakou Nomoko va sentenciar el partit amb el 2-0 al minut 47. El Benjamí C va insistir durant la segona meitat però el Sant Joan Despí va concedir pocs espais i el marcador es va quedar amb el definitiu 0-2. La setmana vinent els blaugranes, líder empatats a punts amb l’Atlètic Sant Just A, jugaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb el Prat, setè classificat del grup 1 de la Primera Divisió Benjamí.

BENJAMÍ D – PREMIER BARCELONA

L’enorme esforç va tenir recompensa (3-1)

El Benjamí D d’Alexis Pintó segueix escalant posicions després d’una victòria crucial per aconseguir el primer lloc del Grup 2 de la Primera Divisió Benjamí. La constància i l’esforç els van permetre obrir la llauna al minut 20 amb un gran gol de Nil Naveira amb un xut alt des de fora l’àrea. La línia defensiva aguantava com un mur impenetrable, però Carlos Alberto González va empatar el partit en el llançament d’una falta. Lluny de donar-se per vençuts, el Benjamí D es va avançar al marcador dos minuts després amb un gol de David Julià, de penal, i va culminar la victòria amb una diana d’Àlex Cantarell en una espectacular jugada individual. Els blaugranes cada vegada estan més a prop d’aconseguir liderar la competició, ja que ara estan empatats a 14 punts amb el líder, l’Igualada C. La setmana vinent jugaran a domicili davant el setè classificat, el Vila Olímpica Club Esportiu.

PREBENJAMÍ – SANT ILDEFONS

Golejada abans de jugar contra el rival més fort (13-1)

El Prebenjamí de Juan Antonio Gil es manté líder, empatat a punts amb l’Escola F. Gavà, després d’un triomf contundent davant els darrers classificats de la competició. Els blaugranes van ser el director d’orquestra del partit i van dominar la pilota sense problemes. Al minut cinc de partit arribava el primer gol de la mà d’Ismael, però una llarga llista de golejadors van completar un partit molt competit del Barça. Michal Zuk, Ethan Rodríguez (3), Marc García (2), Pol Vila, Pau Berges, Aisher Font (3) i Jordi Pesquer van fer possible els tretze gols locals, i un tímid gol de Nikita Spikhalskiy va fer possible que el Sant Ildefons no acabés el partit amb el marcador a 0. La setmana vinent el Prebenjamí té una prova de foc perquè s’enfrontarà a l’Escola F. Gavà, el seu immediat perseguidor a la competició. Actualment ambdós conjunts es troben empatats a punts, però el Barça lidera el grup 5 de Segona Divisió Benjamí per la diferència de gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut