Bartzokas: “Haurem de ser pacients si volem guanyar el partit”

Bartzokas: “Haurem de ser pacients si volem guanyar el partit”

El tècnic del FCB Lassa qualifica de duel molt complicat la visita del Zalgiris al Palau

El FCB Lassa i el Zalgiris es veuran les cares demà, a les 21.00 hores, en una nova jornada d’Eurolliga. Tot i les moltes baixes que acumula l’equip entrenat per Bartzokas, els blaugranes han pogut acumular quatre triomfs consecutius –dos a la Lliga Endesa i dos a la màxima competició europea-. A Europa, el balanç és favorable amb 3 victòries i 2 derrotes, tot al contrari que un Zalgiris que només ha obtingut un triomf en cinc partits –davant el Baskonia-. Bartzokas no es refia d’aquestes dades, ja que “només han guanyat un partit però els han lluitat tots, i han disputat partits molt justos en què els detalls finals han marcat els resultats”.

Bartzokas ha qualificat l’enfrontament com a “molt complicat”. “Esperem un partit molt difícil –ha continuat l’entrenador-. Haurem de ser pacients, jugar d’una manera seriosa els 40 minuts i escollir sempre la millor situació si volem guanyar el partit”. “El seu nucli és la base de l’equip nacional i és el primer cop que tenen cinc estrangers. Tenen molts jugadors per escollir i, atès que la seva Lliga no exigeix tant com la nostra o d’altres, tenen més temps per preparar els partits d’Eurolliga”, ha afirmat Bartzokas. El tècnic grec també s’ha manifestat sobre Doellman i Navarro, confirmant la seva absència per al duel de demà: “Els dos són baixa tot i que Doellman sembla que ha fet un pas endavant en la seva recuperació i potser estarà disponible la setmana vinent. No vull donar falses esperances, cada dia parlem amb els metges sobre la seva evolució”.   

El tècnic del FCB Lassa ha confirmat que el nou fitxatge, l’aler pivot Jonathan Holmes, tindrà els seus primers minuts en el partit de demà: “Som conscients que només ha tingut dos entrenaments individuals i dos amb l’equip i que això és molt poc, però és un jugador intel·ligent. Veurem que pot aportar ell a l’equip i l’equip a ell”. Bartzokas l’ha definit com un “jugador enèrgic i amb molta força, que ens ajudarà tant defensivament com ofensivament. Tot i que pot ocupar altres posicions ja que és bastant versàtil, jugarà de ‘4’”. Holmes no serà l’únic a arribar, ja que el tècnic grec ha confirmat que el Club està rastrejant el mercat buscant un base que “encaixi en les característiques del Barça i que tingui el passaport adequat per poder ser fitxat, i en aquest sentit val la pena esperar per trobar el jugador més idoni”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut