R. Betis – FC Barcelona Femení (prèvia): Oportunitat d’or a Sevilla

R. Betis – FC Barcelona Femení (prèvia): Oportunitat d’or a Sevilla

16 h, Gol: Les blaugranes busquen una desena victòria seguida a la Lliga que els permetria obrir escletxa al capdavant de la classificació
Més que tres punts es juga aquest diumenge a la tarda el Barça Femení al camp del Betis. Després de l’empat entre el València i l’Atlètic de Madrid en un partit avançat de la desena jornada, les culers es poden escapar al capdavant de la classificació amb quatre punts més que les matalasseres. Necessiten sumar el desè triomf consecutiu al camp d’un acabat d'ascendir. Seria l’inici perfecte per a un equip que acumula 36 gols a favor i 1 en contra.

Al marge d’un rival que es fa fort a casa, les noies dirigides per Xavi Llorens hauran de combatre la saturació de compromisos. Serà el cinquè dels set en 22 dies, entremig del doble duel europeu amb el Twente.

Per a la visita a la Ciutat Esportiva Luis del Sol, el cos tècnic blaugrana no podrà comptar encara amb la flamant incorporació, Vicky Losada, pendent de rebre el trànsfer internacional. Tampoc hi serà Ane Bergara, amb molèsties en un turmell, ni les internacionals sub-20 Mariona, Patri, Sandra i Aitana. Així, l’equip viatjava a Sevilla aquest dissabte amb 17 futbolistes.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut