La Jean Bouin reuneix 134 participants de la Lliga 'Corrent fem Barça'

La Jean Bouin reuneix 134 participants de la Lliga 'Corrent fem Barça'

Victòria de Joan Oriol Orpinell i Eva Comas, que s’han imposat a les quatre curses celebrades fins ara d’aquesta competició de socis

Un total de 134 socis del FC Barcelona participants de la Lliga Corrent fem Barça, han estat presents aquest diumenge a la tradicional cursa atlètica de la Jean Bouin. Aquesta era la quarta cita de la Lliga de Socis Corrent Fem Barça, de les nou que configuren el calendari d’aquesta temporada. La propera prova serà el 31 de desembre amb la celebració de la Cursa dels Nassos.

A la Jean Bouin, la prova dels socis va ser guanyada per Joan Oriol Orpinell en la categoria general masculina, i per Eva Comas, en la general femenina. Aquests dos atletes són els grans dominadors de la temporada, perquè han aconseguit la victòria en les quatre curses celebrades fins ara. Abans de la sortida, un grup de participants de Corrent fem Barça es van fotografiar al costat del directiu responsable de les seccions, Oriol Tomàs, i del membre de la comissió social, Jaume Carreter, que també van córrer la tradicional cursa.

Classificacions de 'Corrent fem Barça'

Participants de la secció d’atletisme

Pel que fa als resultats dels atletes de la secció d’atletisme del FC Barcelona, les millors classificacions les van aconseguir  Naoufal Erraoui i Berta Cabanas, que van ser els guanyadors de les categories Júnior. Marina Begur va ser segona entre les Promeses Femenina, mentre que Àlex Salgado va guanyar a cadets i Xavi Rafart ho va fer a alevins, amb el també blaugrana Biel Morancho al segon lloc. Altres resultats destacats van ser la cinquena posició que van obtenir Marc Alcalà i Marta Galimany a les curses sènior masculina i femenina.

Prop de 13.000 participants es van reunir a aquesta edició de la Jean Bouin, que va tenir com a guanyadors de les categories senior el representant d’Eritrea Yemane Haileselaisse i la portuguesa Inés Monteiro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut