Bartzokas: “És un partit especial que hem de guanyar”

Bartzokas: “És un partit especial que hem de guanyar”

El tècnic del Barça Lassa de bàsquet ha valorat el partit d’Eurolliga contra el Panathinaikos, conjunt dirigit per l’exblaugrana Xavi Pascual

El Barça Lassa de bàsquet s’enfronta aquest divendres al Panathinaikos de Xavi Pascual amb la necessitat d’obtenir una victòria que li permeti revertir la dinàmica dels últims partits. Georgios Bartzokas és conscient que “el partit arriba en un moment difícil, però serà un partit especial que s’ha de guanyar”. Després de tres derrotes consecutives a l’Eurolliga i un balanç de quatre victòries i cinc derrotes, els homes de Bartzokas s’enfrontaran a un equip grec que ocupa la cinquena plaça a la classificació amb cinc victòries. El preparador blaugrana ha donat especial importància a l’aspecte mental i ha assegurat: “Hem de jugar fort durant els 40 minuts i lluitar amb tot”. I ha afegit: “Ens haurem d’esforçar al màxim”.

Després de recuperar Doellman i Víctor Claver, el tècnic grec ha afirmat: “Ens hem de mantenir positius perquè estem recuperant jugadors de les lesions i això es nota”. Així doncs, el Barça Lassa afrontarà aquest partit sense Ribas ni Navarro i amb la intenció d’escalar posicions a la classificació de l’Eurolliga amb un triomf davant el Panathinaikos, “un equip que està basant el seu joc en els triples”, ha advertit Bartzokas. A banda d’això, ha manifestat que hauran de vigilar amb Calathes, ja que “és el seu jugador clau”. A més, també és conscient que serà un partit complicat pel fet que “Xavi Pascual coneix molt bé els nostres jugadors”.

Victor Claver també ha valorat l’enfrontament d’aquest divendres, i ha afirmat que arriben “amb la mentalitat positiva i amb ganes de canviar la situació”. L’aler blaugrana ha volgut deixar clar que “és un partit crucial”. “Després de les últimes derrotes hem de reaccionar”, ha afegit el ‘10’ blaugrana. Respecte del conjunt grec, Claver ha destacat la feina de Xavi Pascual, i ha reconegut que “tenen una bona plantilla, que està rendint molt bé des de l’arribada de Pascual”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut