Dues medalles blaugrana a l’Europeu de Cros d’Atletisme

Dues medalles blaugrana a l’Europeu de Cros d’Atletisme

Ilias Fifa ha liderat la plata per equips d’Espanya amb la seva sisena posició en la prova sènior masculina, mentre que Jordi Torrents i Adrián Ben també s’han penjat la plata per equips en la prova júnior

El campió d’Europa dels 5.000 metres, Ilías Fifa, ha tornat a conquistar una nova medalla continental. Aquesta vegada s’ha penjat la plata per equips en l’Europeu de Cros de Chia competint amb la selecció espanyola. Ilias Fifa ha acabat sisè la prova, i s'ha convertit en el millor classificat de l’equip d’Espanya. Durant els primers minuts de la cursa Fifa ha corregut en el grup capdavanter de la prova, però finalment ha quedat despenjat i ha entrat entre els corredors del grup perseguidor, just per davant del seu company d’equip Ayad Lamdassem. L’or per equips se l’ha endut Gran Bretanya, i ha superat Espanya i Turquia. Pel que fa a l’equip femení, Espanya ha acabat en cinquena posició amb la blaugrana Blanca Fernández, que ha finalitzat en la 40a posició.

Els júniors Jordi Torrents i Adrián Ben, plata per equips

A la prova júnior, Espanya s’ha penjat la plata per equips gràcies a les actuacions individuals destacades de dos corredors del FC Barcelona: el gallec Adrián Ben ha acabat vuitè, mentre que Jordi Torrents ha finalitzat dotzè. França s’ha endut l’or i ha superat Espanya i Gran Bretanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut