L’Anadolu Efes, un equip amb vells coneguts

L’Anadolu Efes, un equip amb vells coneguts

L’equip de Perasovic, que va entrenar més de vuit anys a la Lliga Endesa, compta amb quatre jugadors que han passat per l’ACB

L’Anadolu Efes, el pròxim rival del Barça Lassa aquest divendres a l’Eurolliga de bàsquet (18h, Esport3 i Movistar+), compta amb molts exjugadors que han passat per la Lliga Endesa i que, per tant, s’han enfrontat al Barça en el passat recent. El seu entrenador, Velimir Perasovic, ho ha fet com a jugador i com a tècnic, i compta amb Agustí Julbe, que va ser entrenador ajudant del Barça durant cinc temporades, com a segon entrenador.

Passat ACB

La parella de bases que formen Thomas Heurtel i Jayson Granger té un passat longeu a la Lliga Endesa. El primer d’ells, el base francès, va jugar un any a Alacant i després quatre més al Baskonia, mentre que Jayson Granger, format a l’Estudiantes, va disputar també l’Eurolliga amb l’Unicaja les últimes temporades. En el lloc d’aler hi trobem un exblaugrana: DeShaun Thomas. Tan sols va jugar una temporada com a blaugrana, però l’aler nord-americà va disputar més de 70 partits com a jugador del Barça Lassa.

En el joc interior ens trobem un altre ex ACB: el pivot Alen Omic, que va jugar un curs a Las Palmas, a l’Herbalife Gran Canària, sent cabdal en la bona temporada realitzada pel conjunt canari a l’Eurocup i a la Lliga Endesa. Finalment, destacar que Justin Doellman i Derrick Brown van jugar junts a la Universitat de Xavier i que Perperoglou va jugar a l'Efes el curs 2014/15.

Bon record per a Tomic

La visita a l’Abdi Ipekçi d’Istanbul la temporada 2013-14 va ser de bon record per al Barça i també per a Ante Tomic. I és que el pivot blaugrana va realitzar la seva millor actuació individual a l’Eurolliga contra l’Efes: 26 punts, 15 rebots i 40 de valoració per al ‘44’ del Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut