Actel Força Lleida – FC Barcelona Lassa B: Derrota ajustada al Barris Nord (71-64)

Actel Força Lleida – FC Barcelona Lassa B: Derrota ajustada al Barris Nord (71-64)

El filial, en el debut de Sada, cau a la pista de l’actual líder de la competició en un matx en què va competir fins al final

El Barça Lassa B segueix sense conèixer la victòria en les últimes setmanes, tot i que cada cop s’hi apropa més (71-64). Els homes d’Alfred Julbe van visitar la pista de l’actual líder de la competició, el Força Lleida, i tot i competir fins al final, no van poder sumar una nova victòria en el que va ser el debut de Víctor Sada. Actualment el filial és el cuer de la categoria amb un balanç de dos triomfs i onze derrotes.

Aquest dimarts, en partit avançat per la disputa de l’Europeu Sub 18, el Barça B va començar el partit amb bon peu (12-13), però després va encaixar un parcial d’11-0 que va marcar tendència en el partit. Al descans els blaugranes perdien per onze punts, 44-33, amb el local Nevens com a home més destacat.

En la represa els blaugranes, liderats per Sena i Peno, van apropar-se en el marcador (49-42), però de nou els locals van reaccionar amb els punts de Miki Feliu fins al 62-51. De nou els 11 punts de marge eren una realitat, tot i que en el tram final del partit els de Julbe, que mai deixen de creure, es van apropar a tres punts: 67-64. La remuntada final era difícil i finalment el matx es va tancar amb el 71-64 a favor dels de Borja Comenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut