Barça-PSG: Handbol d’alt voltatge al Palau Blaugrana

Barça-PSG: Handbol d’alt voltatge al Palau Blaugrana

Els dos equips que comanden la Champions, cara a cara en un duel únic

Dissabte a les 20.30 h el FC Barcelona Lassa i el PSG Handball, amb el testimoni de les càmeres d’Esport3, sortiran a la pista del Palau Blaugrana per dirimir el primer lloc del Grup A de la VELUX EHF Champions League en un partit carregat d’al·licients.

Sense dubtes

Els blaugranes afronten el partit del PSG després del doble triomf davant el Silkeborg. Els de Pascual arriben a la cita davant els gals empatant amb els francesos a una derrota al capdamunt de la classificació.

Tot i la derrota soferta a París, l’única de l’handbol blaugrana aquesta temporada, i el potencial que presenten els homes entrenats per Noka Serdarusic, els blaugranes volen que la tarda de dissabte al Palau sigui d’aquelles històriques. A diferència del partit de la primera volta, Pascual ja pot comptar amb Cedric Sorhaindo.

Els culers tenen el dubte de Joan Saubich, amb molèsties en un peu. Encara resten entrades disponibles per al partit FC Barcelona Lassa – PSG Handball 

El retorn de Karabatic

Per primera vegada des que va deixar la disciplina blaugrana, a la fi de de la temporada 2014/15, Nikola Karabatic torna al Palau Blaugrana vestint la samarreta del PSG. Karabatic, en els dos cursos que va jugar al Barça d’handbol, va formar part de l’històric equip que va assolir el 7 de 7, amb Lliga, Copa, Supercopa Asobal i de Catalunya, Champions, Mundial de Clubs i Copa Asobal, en la seva darrera temporada.

Però el PSG és Karabatic i molt més. Amb el pressupost més alt de l’handbol mundial, tenen jugadors com Mikkel Hansen, que va jugar també amb el FC Barcelona, i Thierry Omeyer, porter històric de la selecció francesa.

Però aquí no acaba l’equip entrenat per Noka Serdarusic. Als noms mencionats cal afegir-hi el de l’alemany Gensheimer; el germà de Karabatic, Luka; el francès Daniel Narcisse, i el seu company de selecció Abalo. Un estol de jugadors que fan del PSG una autèntica selecció de molta qualitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut