Els exjugadors del Barça col·laboren amb La Marató de TV3

Els exjugadors del Barça col·laboren amb La Marató de TV3

L’acte ha consistit en un partit contra el desaparegut Futbol Sala Martorell i s’han recaptat 25 mil euros

L’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala (AJBFS) ha disputat, aquest diumenge, un partit benèfic davant un combinat d’exjugadors del desaparegut Futbol Sala Martorell a favor de La Marató de TV3. El matx, que ha acabat amb empat (3-3), ha estat inclòs dins els actes que les entitats de Martorell han organitzat per La Marató de TV3 i que s’han recaptat més de 25.000 euros. Més de 600 persones s’han aplegat al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell. El directiu Xavier Vilajoana ha encapçalat la delegació del FC Barcelona.

Martorell ha viscut una autèntica festa del futbol sala rememorant la seva època daurada amb els exjugadors del FC Barcelona com a protagonistes. El FS Martorell s’ha avançat tres vegades amb gols de Manel Muñoz, Dani Cano i Jordi Gay, amb un gran cop de cap, que han neutralitzat Dani Mateo, Jordi Torras, també de cap, i Marc Ventura, en l’últim segon, per als blaugrana.

Tot un retrobament

Jordi Torras, president de l’AJBFS, explica que “ha estat un partit molt emotiu per a tots i, sobretot, que hagi servit per recaptar fons per a La Marató de TV3 reforça aquest objectiu. Des de fa un any i mig que ens vam agrupar els exjugadors amb la intenció de seguir gaudint del futbol sala”.

En el combinat blaugrana, dirigit per Santi Gea i Ramon Ferres, han jugat Velasco, Alberto Pérez, Vilajoana, Pepelu, Ventura, Manzanares, Javi Rodríguez, Medina, Valtinho, Dani Mateo, Palau, Costals, Fran Serrano i Jordi Torras. A les files del FS Martorell, sota la direcció de Julià Naranjo i Sito Rivera, han jugat Ñeco, Vidal, Gay, Mesa, Fredy, Francis, Uriel Pesqueira, Cano, Óscar Redondo, Manel Muñoz, Diego Blanco i Cala.

En temps de descans, el secretari de l’AJBFS, César Fernández, ha lliurat al FS Martorell el donatiu que l’associació blaugrana ha destinat per La Marató de TV3. El partit benèfic també ha servit per homenatjar a qui va ser president del club martorellenc, Francesc Miró.

També hi han assistit Carles Leandro, directiu de la secció de futbol sala del FC Barcelona; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva i el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala (LCFS), José Miguel Calle

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut