Les entrades per al Barça-PSG es posen a la venda aquest dimarts

Les entrades per al Barça-PSG es posen a la venda aquest dimarts

Aquest dimarts 13 de desembre s’inicia el període de venda d’entrades per als socis no abonats de cara al partit de tornada dels vuitens de la Lliga de Campions del 8 de març al Camp Nou

El FC Barcelona i el París Saint-Germain s’enfrontaran el dimecres 8 de març al Camp Nou, en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, segons el sorteig que s’ha celebrat avui a Nyon.

Els socis del FC Barcelona no abonats al Camp Nou tenen prioritat exclusiva en la compra d’entrades (un màxim de 6 per persona), que estaran disponibles a partir de demà dimarts 13 de desembre a les 11.00 h.

Després d’un dia de venda exclusiva per als socis no abonats, el dimecres 14 de desembre, a les 11 h, s’obrirà la venda d’entrades tant per a la resta de socis del Barça com per al públic en general.

Els preus de les entrades per als socis van de 67 € fins a 186 €, mentre que per a la resta d’aficionats els preus oscil·len entre els 84 € i els 233 €. Les localitats es poden comprar a través del canal de venda que té el Club en aquest mateix espai web.

Per aquells socis o seguidors que vulguin rebre informació sobre la venda d'entrades en els partits de la Lliga de Campions poden registrar-se al següent link: Registre Entrades Champions

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut