Èxit blaugrana al Campionat d’Espanya absolut de Vielha

Èxit blaugrana al Campionat d’Espanya absolut de Vielha

El Club va presentar deu patinadors i va aconseguir tres primers llocs gràcies a les actuacions d’Arnau Joly, Tòn Cónsul i Alexanne Buillon

El FC Barcelona va participar, amb deu patinadors, en el Campionat d’Espanya Absolut celebrat a Vielha el cap de setmana passat, i va aconseguir tres medalles d’or en les actuacions d’Arnau Joly (Novice Advanced), Tòn Cónsul (Junior ISU) i Tòn Cónsul i Alexanne Buillon (parelles).

Els programes curts de les categories Novice Advanced es van realitzar divendres, i els patinadors blaugrana van començar a agafar les posicions finals. Arnau Joly, en la categoria Novice, i després d'haver comès algun petit error en el seu programa curt, va posicionar-se en segona posició. En la categoria Júnior, Tòn Cónsul va dur a terme un bon programa, sense gaires errors, cosa que ja el va situar en una primera posició. El seu company Aleix Gabara va cometre algun error més greu, fet que va deixar la seva puntuació una mica mes baixa. També divendres, la parella formada per Tòn Cónsul i Alexanne Buillon, una patinadora canadenca de només 13 anys, va posicionar-se en la primera plaça i va deixar tothom bocabadat per la seva progressió en aquesta categoria.

Les patinadores van realitzar dissabte els programes curts. A la categoria Novice Advanced, l'Ariadna Sibera va fer un bon programa curt, al contrari que la seva companya Ingrid Riera, que va cometre alguns errors que la van deixar una mica més endarrerida a la classificació. Marta Joly, que va fer un programa curt força correcte, va sortir al programa llarg en una bona posició.

En la categoria Júnior femení, les nostres patinadores van cometre alguns petits errors, però, tot i així, Daniela Blanco va aconseguir una tercera posició, però molt enganxada en puntuació a la quarta classificada. Júlia Ribas va quedar sisena i Mónica Carratalà va posicionar-se en onzè lloc.

Diumenge es van celebrar tots els programes lliures i es va aconseguir l'or en la categoria Novice Advanced (masculí) amb l’actuació d’Arnau Joly. En la modalitat femenina, Marta Joly va quedar novena, Ingrid Riera, desena, i Ariadna Sibera, setzena.

En la categoria Júnior Isu (femení), Daniela Blanco va quedar tercera després de lluitar molt per assolir aquesta posició, Júlia Ribas va aconseguir un setè lloc final, i Mónica Carratalà, l’onzena posició.

En la mateixa categoria masculina, Tòn Cónsul va pujar el lloc més alt del podi, i va aconseguir ser el campió d'Espanya. Aleix Gabara va finalitzar com a subcampió.

En la categoria de parelles, on feia anys que el club no presentava a ningú, Tòn Cónsul i de nou la seva companya Alexanne també van aconseguir la medalla d’or.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut