Pep Segura: “Treballem perquè molts jugadors arribin al màxim nivell”

Pep Segura: “Treballem perquè molts jugadors arribin al màxim nivell”

El secretari tècnic del futbol formatiu professional ha fet un balanç de l’any en el programa ‘Hora B’, de Barça TV

Acaba l’any 2016 i és moment de fer balanç. També en el futbol formatiu professional, que arriba al Nadal en una bona situació. I Pep Segura, secretari tècnic del Barça B, el Juvenil A i el Juvenil B, ha estat l’encarregat de valorar-la, en una entrevista al programa ‘Hora B’, de Barça TV.

“Content amb la feina feta”, però amb l’objectiu de millorar, Segura ha comentat que “treballem perquè el màxim nombre de jugadors puguin arribar al màxim nivell”. Per fer-ho, l’estructura del dia a dia és molt important, perquè “es preocupa de la formació de cadascun dels nostres jugadors”. Perquè, tot i que “volem aconseguir el màxims d’èxits possibles per al FC Barcelona”, al final el que es busca és formar jugadors, també a les categories del futbol formatiu professional: “No podem donar més importància al fet de pujar de categoria que al de formar jugadors”. Perquè pots guanyar o perdre, però mai s’ha de deixar de treballar diàriament en cada entrenament.

Un aspecte bàsic en la formació, ja que “hem de fer jugadors que tinguin la competitivitat per ser jugadors professionals adaptables a qualsevol tipus de necessitat”. I això s’aprèn a base de treball.

Un desig d’any nou

Malgrat les bones dinàmiques del tres equips del futbol formatiu professional, la feina no s’atura. Pep Segura ha reconegut que encara queden coses per fer: “Tenim una estructura que permet que el salt del Juvenil A al Barça B sigui més fàcil, amb l’equip a Segona B. En canvi, però, el canvi del Barça B al primer equip del FC Barcelona és molt complicat. Per això hem d’estructurar aquestes categories de tal manera que els nostres jugadors puguin tenir el nivell de competició cada cop més elevat i que es puguin adaptar més fàcilment al primer equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut