L’Aleví goleja i es destaca al liderat

Els equips de la base acaben l’any amb tres victòries i una sola derrota del Cadet a la pista de Les Corts Ubae

JUVENIL (J16): FC Barcelona- 9, FSC Gràcia-1

Bon partit del juvenil que va dominar de principi a fi i va acabar l’any amb un ple de victòries. Al minut 6, i fruit d’una gran jugada col·lectiva, Pau obria el marcador (1-0). Amb el resultat a favor els blaugrana van jugar una gran primera part i van marcar tres gols més abans del descans (4-1).

Només començar la segona part Juanjo va marcar el cinquè del Barça (5-1). Els de Martí Graells van jugar un partit molt complet i van crear molt joc d’atac. Al final el 9-1 reflecteix a la perfecció la superioritat blaugrana. Durant les dates nadalenques els blaugranes jugaran el Torneig de la World Futsal Cup que es disputa a Blanes els dies 28, 29 i 30 de desembre.

F.C.BARCELONA: Alex, Víctor, Robert, Juanjo i Juanfran–cinc inicial- També van jugar: Santi, Pau, Bernat, Marc Anton i Jandro.

GOLS: 1-0. Pau (min 6), 2-0 Jandro (min 7), 3-0 Juanfran (min 9), 3-1 (min 9), 4-1 Víctor (min 17), 5-1 Juanjo (min 23), 6-1 Bernat (min 26), 7-1 Víctor (min 34), 8-1 Bernat (min 34), 9-1 Bernat (min 36)

CADET (J12): Les Corts Ubae-2, FC Barcelona-1

Derrota del Cadet contra el segon classificat en una de les pistes més complicades de la categoria. Després d’un inici de partit molt igualat, el Cadet es va avançar en el marcador amb un gol d’Arnau fruit de la bona pressió defensiva blaugrana de la 1a línia.

A la segona part el Barça va gaudir de més ocasions i fins i tot Víctor va enviar una pilota al pal. Quan més a prop semblava el segon gol del Barça, Les Corts empatava el partit en una jugada de córner després d’una sèrie de rebots. I faltant només un minut els locals marcaven el gol de la victòria (2-1). Tot i la derrota, el Cadet segueix líder amb tres punts d’avantatge sobre Les Corts Ubae.

INFANTIL (J12): Jesús i Maria-0, FC Barcelona-6

El Barça es va avançar ben aviat al marcador. Al minut 1, Adrián marcava el 0-1 després d’una gran jugada de Marc. Els blaugrana van dominar el partit en ocasions, possessió i ritme, però el partit va arribar amb 0-1 al descans.

A la segona part, els blaugrana van tenir més encert de cara a porteria i van anar arribant els gols. Toni feia el 0-2 en robar una pilota a la primera línia. Un xut de Sergi signigicava el 0-3 després que un jugador local desviés la pilota. I el mateix Sergi feia el 0-4 a la sortida d'un córner.  Els locals ho intentaven amb porter jugador en els últims minuts, i en una pèrdua Kike assistia a Garvin per marcar sense porter. El 0-6 definitiu el va fer Toni després d'un gran xut.

Gols:0-1 Adrián (min 1) / 0-2 Toni (min 22), 0-3 Pròpia porteria (min 24), 0-4 Sergi (min 25), 0-5 Garvin (min 34), 0-6 Toni (min 39)

ALEVÍ (J12): FC Barcelona-7, St. Joan de Vilassar-0

El Barça va aconseguir una important victòria contra el segon classificat i amplia l’avantatge al capdavant de la classificació. Els blaugrana van sortir molt intensos en defensa i creant moltes ocasions de gol des del començament. Al minut 5 Eudald marca l’1-0 després d’una assistència d’Izan.  I el mateix Eudald completaria un hattrick abans del descans.

A la segona part l’Aleví va continuar portant la iniciativa en el partit. Un doblet d'Izan Vargas i dos gols més de Darling feien que el resultat al final del partit fos de 7-0. Amb aquesta victòria, l’Aleví marxa de vacances invicte, amb 11 victòries i 1 empat,77 gols a favor i només 11 en contra. Líders amb 34 punts, a 4 punts del segon classificat.

GOLEJADORS: Eudald Ripollés (5'/10'/13'), Izan Vargas (20'/28'), Darling Omar (21'/27')