L’Aleví C guanya la Power Gol Cup

L’Aleví C guanya la Power Gol Cup

L’equip de David Sánchez s’imposa per 6-0 al Gimnàstic Manresa a la final, mentre que l’Aleví A també signa un bon torneig finalitzant en tercera posició de la seva categoria

CADET A - CORNELLÀ

Espectacular remuntada per pressionar el líder (3-2)

Els nois de Francesc Artiga van aconseguir una important victòria contra el Cornellà, per 3-2, que els ha de servir per posar pressió a un Espanyol que continua liderant la Divisió d’Honor amb un punt d’avantatge sobre els blaugranes. La victòria, però, no va ser fàcil d’aconseguir. Tot el contrari. El Cornellà es va avançar amb un gol d’Oriol Valls (m. 14) que va igualar Ansu (m. 22) abans que, una altra vegada Oriol Valls, aprofités un error blaugrana per fer el segon gol visitant (m. 34). El Barça va estrènyer molt la porteria del Cornellà fins que, en només dos minuts, el Cadet A va ser capaç de donar-li la volta al marcador amb dos gols d’Antonio Jesús (m. 54) i Pablo Moreno (m. 55). El Barça, ja amb Eric Garcia recuperat de la seva lesió, tornarà a la competició el 7 de gener al camp del Gimnàstic de Tarragona.

AT. VILAFRANCA – CADET B

Els gols arriben a la segona part (0-3)

El Cadet B de Cristian Catena tanca l’any 2016 com a líder del Grup 1 de Preferent després de la seva victòria al camp de l’Atlètic Vilafranca (0-3). Un triomf molt treballat que va arribar a la segona part. Jaume Jardí, que ja suma 14 gols aquesta temporada, va obrir el marcador al minut 46 de partit. Amb el gol a favor tot va ser més fàcil per al Cadet B. El Vilafranca va haver d’obrir-se en busca de l’empat i el Barça ho va aprofitar per rematar la feina. Marc Faja (m. 59) i Marc Lachèvre (m. 61) van arrodonir la victòria amb dos gols més. El Cadet B rebrà la propera jornada la visita del Cornellà B, segon a cinc punts dels blaugranes, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ESCOLA FUTBOL MATARÓ – INFANTIL A

Val el gol de Fermín per tancar l’any com a líders (0-1)

L’Infantil A de Carles Martínez va aconseguir una important victòria al camp de l’Escola de Futbol Mataró que li permet tancar l’any 2016 com a líder de la Divisió d’Honor. No va ser un triomf fàcil. Ni molt menys. El partit es va decidir en el minut 61 quan l’extrem Fermín López va anotar el gol d’una victòria que també va ser possible gràcies a les bones aturades del porter Arnau Rafus, a la primer part, i de Pau Sánchez, a la segona. L’Infantil A, que avantatge en dos punts el segon classificat, l’Espanyol, rebrà la propera jornada la visita del Jàbac i Terrassa.

INFANTIL B - RAPITENCA

El líder no falla tot i començar perdent (3-1)

Els nois de Sergi Milà van aconseguir un triomf de mèrit, després de guanyar per 3 a 1 una Rapitenca en què la seva majoria de jugadors eren de segon any. Els blaugranes van ser sòlids en defensa, tot i l’alçada dels rivals i que van començar perdent a causa d’una diana del conjunt rival, al minut 33 de partit, gràcies a un contraatac que va culminar Marc Samper (m. 33). Tot i l’ensurt, Adrián Bobi va posar la igualtat en el marcador, amb un gol de penal que li havien xiulat a ell mateix (m. 44). L’empat va donar la confiança necessària per anar a pel partit i vuit minuts van ser suficients perquè arribés el segon gol, obra de Xavi Planas en una bona acció individual (m. 52). El darrer gol va ser obra de Pol Melet, després de culminar una acció de toc blaugrana al més pur estil d’ADN Barça. L’Infantil B, líder amb cinc punts d’avantatge sobre el Reus Deportiu, marxarà el dia 26 a Tenerife per jugar LaLiga Promises i el proper partit de Lliga el disputarà a camp de l’Igualada.

ALEVÍ A – POWER GOL CUP

Tercer classificat després de superar el Vila-real als penals (1-1)

Bon torneig el que van signar els jugadors de Marc Serra a Cornellà. L’Aleví A va finalitzar la Power Gol Cup en tercera posició després d’empatar amb el Vila-real (1-1) i superar-lo a la tanda de penals. La fortuna que van tenir els blaugranes en aquesta tanda de penals va ser la que els hi va faltar a les semifinals contra l’Espanyol. L’Aleví A va empatar, també 1-1, però va caure en una interminable tanda de penals que va terminar amb un 8-9 favorable als blanc-i-blaus. El Barça, fins aleshores, havia fet un torneig irregular amb victòries a la primera fase contra el Reus Deportiu (1-0), el Sant Cugat B (1-0) i el Vic Riuprimer (4-0), empat contra el Maccabi (1-1) i derrota contra el Màlaga (1-2). Als quarts de final, els blaugranes van eliminar el Reial Madrid amb un gol al darrer minut d’Iker Bravo. El blaugrana Llorenç Ferrés va ser escollit en el set ideal del torneig. L’Aleví A tornarà a la Lliga a casa el 7 de gener contra el Gimnàstic Manresa B.

ALEVÍ B – FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA

Onzena victòria consecutiva (6-0)

L’Aleví B va aconseguir una important victòria davant de la Fundació Esportiva Grama (6-0)  que els permet mantenir-se a la segona posició a només un punt del líder, l’Espanyol A. Els nois de Jordi Pérez van encarrilar el partit amb un hat-trick de Roger Coll en 31 minuts. Amb el 3-0 a favor, els blaugranes van jugar la segona part amb molta comoditat i van sentenciar la victòria amb dos gols de Bilal Achhiba i un d’Iker Córdoba. El partit va estar marcat per l’emotiu retorn de Jaume Jové a l’equip, després de superar la seva greu lesió de lligaments del genoll. Els seus companys van tenir el gest ple de valors de cedir-li el braçalet de capità i de fer-li el passadís quan va sortir del camp. L’Aleví B jugarà la propera jornada de Lliga una altra vegada a casa contra l’Argentona.

ALEVÍ C – POWER GOL CUP

Campions superant el Gimnàstic Manresa a la final (6-0)

Extraordinari torneig el que van protagonitzar els nois de David Sánchez a Cornellà. No només van proclamar-se campions superant el Gimnàstic Manresa a la final per un contundent 6-0 sinó que ho van fer sense encaixar cap gol en tot el torneig. L’Aleví C va derrotar l’Igualada (1-0), el Sant Andreu (7-0) i el Bermudas (8-0) a la primera fase, abans d’afrontar el tram decisiu del torneig. A quarts de final van derrotar el Celta per 2-0 i a les semifinals es van desfer del Vila-real, per 1-0, amb un solitari gol d’un Alexis Olmedo que va finalitzar en el set ideal del torneig. A la final, contra el Gimnàstic Manresa, van marcar Marc Guiu, Alexis Olmedo, Pau Prim, Arnau Pradas i Pol Montesinos (2), que va finalitzar màxim golejador del torneig amb 6 dianes. L’Aleví C tornarà a la Lliga el 8 de gener al camp del Ciudad Cooperativa.

VILA OLÍMPICA – ALEVÍ D

Empat en un camp que sempre és molt complicat (3-3)

L’Aleví D volia mantenir-se líder abans d’acabar l’any, i tot i que va signar un empat (3-3) davant el tercer classificat de la competició, se’n va anar de vacances assolint el seu objectiu. El primer gol matiner el va signar Tomás Marques al minut 1, i ben aviat Pol Rivera va signar l’empat al marcador. Marques va tornar a aparèixer dos minuts després per donar de nou l’avantatge al marcador als nois de Dani Horcas, però Pau Aguilera va marcar dues dianes seguides que van fer que la balança es decantés cap a la victòria del Vila Olímpica. L’Aleví C va seguir lluitant i Santos Ortiz va marcar el 3-3 definitiu a només dos minuts del final. Els blaugranes marxen de vacances liderant el grup 2 de la Primera Divisió Aleví amb 29 punts, un més que el Sant Gabriel B, i el proper partit que disputaran serà el 7 de gener davant el Viladecans, onzè classificat. 

GIMNÀSTIC MANRESA B – BENJAMÍ A

Pluja de gols per recuperar sensacions (2-8)

Després de la derrota de la jornada passada davant l’Espanyol, els blaugranes van tornar a recuperar bones sensacions golejant el Gimnàstic Manresa B per 2-8. Al minut 2 de partit, el Benjamí A va obrir la llauna amb determinació amb un gol de Lamine Yamal, però aquesta no va ser l’única diana que va celebrar. En total va marcar quatre gols, seguits dels de Joel Escaler (2) i Landry Farré (2). Tot i que el Gimnàstic Manresa B  va marcar dos gols de la mà de Daniel Osuna i Marc Garcia, no va poder fer res per contrarestar l’embranzida visitant. Els blaugranes se’n van de vacances amb un bon sabor de boca, conscients que estan a tres punts de l’Espanyol, primer classificat del grup 2 de Preferent. El primer partit del 2017 el jugaran el dia 8 de gener a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Parets.

BENJAMÍ B – IGUALADA

Un líder cada jornada més sòlid (6-1)

El Benjamí B d’Òscar Jorquera va demostrar que es un líder ben sòlid després de golejar l’Igualada per 6-1. L’Igualada va obrir el marcador al minut 2, amb un gol d’Eduardo Martínez, però lluny de seguir amb la tònica golejadora, van ser els blaugranes els que van agafar les regnes del partit. El Benjamí B va acostar-se a camp contrari i al minut 7 Iker del Moral va poder empatar. A partir d’aquest moment, els culés van començar a marcar i van signar una golejada de les botes d’Albert Navarro, Òscar Torrellas, Lassana Diaby (2) i Albert Navarro.  Els blaugranes acaben l’any liderant la competició amb 39 punts, vuit més que el Sant Cugat Esport, sent l’equip que més gols ha marcat (75) i els que menys ha encaixat (11). El proper partit que disputaran serà diumenge 8 de gener a casa del Martinenc, catorzè classificat.

BENJAMÍ C – IGUALADA B

Partit sentenciat als dos primers quarts (6-1)

El Benjamí C va protagonitzar una golejada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el novè classificat, l’Igualada B. Els nois d’Albert Puig van obrir la llauna al minut 5 amb un gol de Broulaye Chama, però al cap de pocs segons Oriol Berenguer va marcar la primera i única diana visitant. El Benjamí C es va voler distanciar dels seus rivals al marcador i Broulaye Chama va tornar a aparèixer per tornar a posar el seu equip al capdavant del partit. Més tard Samakou Nomoko (2), Arnau Mares i Carlos Gutiérrez van posar la cirereta del pastís a la golejada. El primer partit de l’any que disputarà el Benjamí C serà davant el Sant Ildefons, penúltim equip d’una classificació que lideren els blaugranes amb 33 punts, sis més que el Cornellà D.

IGUALADA C – BENJAMÍ D

Derrota per la mínima contra un molt bon rival (1-0)

El Benjamí D no va poder evitar la derrota davant un equip que els va posar les coses difícils fins al final. Els nois d’Alexis Pintó van avançar línies per atemorir els rivals, però l’actuació defensiva de l’Igualada va impedir qualsevol ocasió de perill. Al minut 45, Ferran Lorenzo va trencar l’empat al marcador per marcar l’únic gol del partit a favor dels igualadins, però això va ser suficient per sentenciar la victòria per la mínima. Amb aquesta derrota, els blaugranes baixen posicions a la classificació i se situen al sisè lloc del grup 2 de Primera Divisió, amb l’esperança de remuntar posicions amb el nou any. El primer partit que disputaran el 2017 serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant la Fundació Esport Hospitalet, novè classificat. 

PREBENJAMÍ – AT. SANT JUST B

Nova golejada per acomiadar l’any (7-1)

Els blaugranes segueixen imparables i van tornar a signar una nova victòria, aquesta vegada davant l’Atlètic Sant Just B, novè classificat del  grup 5 de Segona Divisió. Els de Juan Antonio Gil van fer un gol matiner als 2 minuts de partit, obra de Pol Vila, i aquest va ser el detonant per protagonitzar una ratxa golejadora. El Prebenjamí va estar gran part del partit a camp contrari pressionant amunt i Michal Zuk, Ismael Ziani, Ethan Rodríguez, Aisher Font i Marc Garcia van marcar el 6-0 que donava un clar avantatge en el marcador per als blaugranes. Tot i això, l’Atlètic Sant Just va fer el seu primer i únic gol de les botes de Biel Bara, però Jordi Pesquer va aparèixer per tornar a marcar un altre gol per al conjunt d’Antonio Gil i signar una golejada molt treballada. Amb aquesta victòria, el Prebenjamí manté el liderat amb 31 punts, a tres de l’Escola Gavà que ocupa la segona plaça del grup 5 de Segona Divisió. El primer partit de l’any del Prebenjamí es jugarà a domicili el dissabte 7 de gener davant el Castelldefels, tretzè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut