Víctor Sada: “Espero gaudir aquesta nova etapa al màxim”

Víctor Sada: “Espero gaudir aquesta nova etapa al màxim”

El base de Badalona, que ha reforçat el Barça B, explica com es troba actualment i admet que els joves “tenen uns valors molt macos que feia temps que no veia”

Víctor Sada, de 32 anys, va signar fa poc més d’una setmana pel Barça Lassa B de la LEB Or fins a final de temporada. El base català, que estava entrenant amb els egon equip des de principi de temporada, ha explicat al programa ‘Hora B’ de Barça TV com s’està sentint i quines són les seves sensacions.

Estic intentant acoblar-me, el canvi de mentalitat costa després de tant de temps sense jugar. Espero gaudir aquesta nova etapa al màxim, com més positiu estigui, millor. Després d’ajudar el filial entrenant, que menys que també jugant”, comenta Sada, que afegeix que “Julbe, Capdevila i la gent de la secció de bàsquet van decidir que fitxar era una bona opció i vam fer-ho”.

Els joves

Pel que fa a l’equip, que actualment es troba en la part baixa de la taula, Sada admet que hi ha talent i que els joves senten molt els colors: “Els nois joves ens respecten força al Jordi Trias i a mi. Fins i tot Sergi Martínez em va ensenyar una fotografia d’ell quan era petit amb mi...o el Max Esteban que ens diu que ens veia jugar al Palau...això és molt maco”, explica Sada, que va guanyar l’Eurolliga del 2010 amb el Barça. “Font, Figueras o Atoumane, entre d’altres, tenen uns valors molt macos que feia temps que no veia al Barça i és un bon ingredient de cara al futur”, analitza l’actual ‘32’ del filial.

El primer equip

Preguntat sobre el primer equip de bàsquet, Sada creu que les lesions sofertes han afectat molt l’equip: “Té qualitat per vèncer qui sigui, hi ha hagut jugadors que han anat mot al límit pel tema de les lesions i ara ho han pagat una mica. No és fàcil, però ara quan torni en Navarro, ara que també ha tornat Doellman, serà important per a l’equip, perquè si algú no està bé en pot sortir un altre”.

Finalment, sobre el nou base Renfroe explica que “és un gran base, des del primer moment molt integrat i amb moltes ganes. A mi clar que m’hagués agradat però cap problema, estic content amb la meva situació actual”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut