Quabit Guadalajara – FC Barcelona Lassa B: La fi d’un somni (36-27)

Els joves blaugranes cauen a la tornada i finalitzen la seva participació a la Copa

No ha pogut ser. La derrota a Guadalajara per 9 gols superava el triomf blaugrana de tres gols del passat dimecres i deixa fora de la Copa el filial blaugrana. Una Copa, on els joves barcelonistes van superar a Fertibería Port Sagunt d’ Asobal i, a l’anada, a Quabit Guadalajara, un altre equip de la màxima competició estatal.

L’experiència és un grau

El Barça B va haver de d’intentar superar la intensitat amb que els locals van sortir a la pista. Els castellans sabien que un bon inici era important i amb el veterà Hombrados a la porteria i l’efectivitat de Márquez en l’atac, posaven el 9-5 en el minuts 12 de la 1ª part.

L’efectivitat local anava en augment i el 14 a 8 favorable als locals obligava a Llorenç Rueda, en el minut 18, a demanar temps mort. Les diferències s’establien en aquests sis gols en el tram final de la primera part. L’efectivitat ofensiva local s’intentava contrarestar amb un canvi defensiu pels joves blaugranes i aquest fet va fer a César Montes, entrenador de Quabit Guadalajara, a demanar temps mort a manca de dos minuts pel descans.  A la fi del primer període 20 a 13 favorable a un Guadalajara més efectiu i experimentat.

Gran esforç sense recompensa en el resultat

L’inici de la segona part ja no feia presagiar bones esperances pels blaugranes. Un parcial de 4 a 1 deixava a Guadalajara manant al marcador per 25 a 14 i Llorenç Rueda demanava temps mort per aturar el joc local en el minut 6 de la segona part. Però la tendència s’anava girant i Guadalajara havia de demanar temps mort, en el minut 40, al veure que el Barça s’acostava 26 a 18.

Però aquesta retallada només ha estat ser un miratge. Guadalajara trobava la porteria blaugrana i a l’equador de la segona els joves blaugranes queien per 30 a 19. Rueda va arriscar canviant de nou la defensa, però el partit tenia ja gairebé definit el seu signe i els esforços del Barça Lassa B no es van poder correspondre en el marcador per finalitzar perdent per 36 a 27 i superant els locals els tres gols que els barcelonistes portaven de Barcelona