Barça – Atlètic de Madrid, final de LaLiga Promises

Barça – Atlètic de Madrid, final de LaLiga Promises

L’Infantil B supera al Reial Madrid a les semifinals per 2-0 i buscarà revalidar aquesta nit el títol que va aconseguir l’any passat a Miami (21.30 hores, Barça TV)

L’Infantil B jugarà aquesta nit la final de LaLiga Promises contra l’Atlètic de Madrid després de guanyar a les semifinals al Reial Madrid en un gran partit (2-0). Els nois de Sergi Milà han superat als blancs en un extraordinari partit en el que han imposat el seu estil de joc, ple d’ADN Barça, des del principi. El gol de Gavi, quan només s’havien disputat 8 segons de partit, ha trencat al Reial Madrid que s’ha vist obligat a anar a remolc dels blaugranes. En l’altre semifinal, l’Atlètic de Madrid ha estat molt millor que l’Sporting a qui ha derrotat per 4-1.

L’Infantil B ha estat avui molt superior al Reial Madrid. Es veritat que Aljama, el porter blaugrana, ha salvat de forma miraculosa l’empat dels blancs a la primera part amb una aturada increïble, però també ho és que el Barça, amb un gran Xavi Planas en punta i un  espectacular Adrià Capdevila al pivot, ha controlat el ritme del partit i ha disposat de les millors oportunitats. El partit s’ha trencat, però, amb el segon gol de Gavi. El jugador andalús del Barça ha signat una gran jugada individual per sentenciar la semifinal i permetre al Barça l’oportunitat de revalidar el títol del Torneig Internacional de LaLiga Promises que va aconseguir l’any passat a Miami, amb la generació capitanejada per Xavi Simons, superant al València a la final (4-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut