Luis Suárez: “Depenem de nosaltres per classificar-nos”

Luis Suárez: “Depenem de nosaltres per classificar-nos”

El davanter uruguaià ha destacat els primers 45 minuts blaugrana, però ha reconegut que el segon gol del City els ha perjudicat

El Manchester City i el Barça han disputat un partit intens que ha finalitzat amb la derrota per 3-1. Luis Suárez ha analitzat el matx a la zona mixta i ha afirmat que “al primer temps hem estat superiors i podríem haver concretat alguna ocasió més”. I és que el Barça, tot i avançar-se en el marcador mitjançant Leo Messi i tenir l’oportunitat de fer el 0-2, ha vist com Gündogan i De Bruyne capgiraven el marcador.

El davanter uruguaià ha reconegut que “el 2-1 a l’inici de la segona part ens ha perjudicat”. I és que el Barça ha estat víctima de la pressió del Manchester City i això ha fet que el partit acabés caient favorable als citizens. Tot i que la classificació per a vuitens haurà d’esperar, el jugador blaugrana ha afirmat: “Estem tranquils perquè depenem de nosaltres”. Així doncs, Suárez ha afirmat que “si volem acabar primers, haurem de guanyar els dos partits”.

A més a més, també han parlat Sergio Busquets i Ter Stegen. Repassem les declaracions més destacades:

Sergio Busquets

“Sabíem que seria un partit difícil i l’equip que millor pressionés i robés més pilotes seria el que guanyaria”.

“Hem dominat gairebé tota la primera part i hem tingut l’oportunitat de fer el 0-2. No obstant això, hem perdonat i ells, a la segona part, han estat millor. Al final, han estat més efectius i no hi ha res a dir.”

“Això es molt llarg. Durant la temporada hi ha partits així i el City és un gran rival que lluitarà per tot. Això es la Champions”.

Ter Stegen:

“Hem tingut errades en el partit que normalment no tenim. Això ha provocat que el rival creés més ocasions i se’ns compliqués el partit.”

“Quan ens han empatat, han començat a crear més ocasions.”

“En el segon gol hi havia molta gent davant i no he vist bé la pilota.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut