Amb la ment posada a Sevilla

Amb la ment posada a Sevilla

Els jugadors disponibles del primer equip i Marlon, Nili, Mujica, Moisés, Borja i Sarsanedas, del filial, s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva

El FC Barcelona ha realitzat la segona sessió d’entrenament pensat en el Sevilla. Després del partit de la Lliga de Campions de dimecres, els blaugranes van començar dijous la preparació del duel de diumenge davant el conjunt andalús a domicili i aquest divendres han continuat amb la preparació d’un matx complicat. Els blaugranes són conscients que visitar el Sánchez Pizjuán significa afrontar una de les sortides més complicades del campionat de Lliga. Però se senten preparats per tornar a assaltar un estadi on aquest any només el Barça ha guanyat entre totes les competicions.

D’aquesta manera, Luis Enrique ha dirigit la sessió amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La sessió també ha comptat amb els jugadors del filial Marlon, Nili, Mujica, Moisés, Borja i Sarsanedas. El primer equip es tornarà a exercitar dissabte a les 11 hores, i posteriorment, cap a les 12.30 hores, Luis Enrique compareixerà en roda de premsa per valorar la prèvia del partit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut