Els socis sol·liciten 725 entrades per al partit del Celtic Park

Els socis sol·liciten 725 entrades per al partit del Celtic Park

El dilluns i dimarts, 7 i 8 de novembre, s’ha d’efectuar el pagament de les localitats a través del web del Club

Un cop acabat el termini de dos dies destinats a la sol·licitud d’entrades per part dels socis per assistir al partit de la Lliga de Campions entre el Celtic i el FC Barcelona del proper 23 de novembre a Glasgow, el Club ha rebut 314 peticions que sumen un total de 725 entrades sol·licitades.

La demanda no supera la quantitat d’entrades disponibles pel Club destinades als socis i no es fa necessària la celebració d’un sorteig.

Els socis que han sol·licitat les entrades hauran de fer el pagament corresponent a través del web els dies 7 i 8 de novembre, al següent enllaç. La recollida de les localitats s’efectuarà a les taquilles del Club.

Viatge de FCBDesplaçaments

Per a aquest partit FCB Desplaçaments ofereix la possibilitat de viatjar amb avió, amb anada i tornada el mateix dia del partit.

Aquest viatge, que té un preu de 232 € per als socis, de 312 € per a penyistes i carnet de compromís, i de 392 € per a la resta, inclou el bitllet d’avió del vol xàrter Barcelona-Glasgow-Barcelona, tots els trasllats que s’efectuïn entre l’aeroport, el centre de la ciutat i l’estadi, assegurança de viatge, pack d’animació i assistència durant el viatge per part del personal FC Barcelona.

En l’acumulació de punts per al pla de fidelització FCBDesplaçaments+, aquest viatge atorga  2.320 FCBPunts als socis, 3.120 als penyistes i carnet de compromís, i  3.920 a la resta de seguidors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut