La Confederació Mundial de Penyes va presentar un model pioner al món d’organització de les penyes del FC Barcelona

La Confederació Mundial de Penyes va presentar un model pioner al món d’organització de les penyes del FC Barcelona

La nova estructura serà presentada a totes les federacions de penyes al llarg del 2017

La Confederació Mundial de Penyes va donar a conèixer, davant les juntes directives de les Federacions de Penyes de Catalunya i dels seus presidents, un model d’organització de penyes pioner al món (Pla de Desenvolupament de Federacions) que té com a objectiu donar un impuls a les Federacions i a les més de 1.200 penyes. Amb aquest pla, el Barça es convertirà en el primer club del món en comptar amb una estructura d’aquest tipus.

L’acte va començar amb les presentacions de l’Antoni Guil, president de la Confederació, i Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona responsable de Penyes. Ambdós representants van llançar un missatge d’unitat, optimisme i il·lusió davant el nou repte ‘Penyes Segle XXI’.

Durant l’acte, la Confederació va exposar les principals fites del projecte:

-Proporcionar una millor atenció al penyista.
-Simplificar les gestions internes.
-Potenciar la presència del barcelonisme en el territori.
-Aconseguir més penyistes i millorar les Federacions territorials.
-Atreure el públic jove per donar continuïtat al moviment.

A més, l’ens va explicar que, per aconseguir-ho, desplegarà una estructura basada en quatre àrees professionals (actes i solidaritat; entrades i desplaçaments; gestió administrativa i màrqueting i comunicació) que es replicaran en cadascun dels estaments que conformen l’organització: la Confederació, les Federacions Territorials i les Penyes.

Aquest pla s’implementarà al llarg del 2017. Durant el primer trimestre, la Confederació es traslladarà a cadascuna de les Assemblees de les Federacions Territorials per engegar el projecte a nivell català. Durant la resta de l’any, seguirà el  mateix procediment a nivell espanyol i internacional.

Declaracions d’Antoni Guil:

“Volem ser el millor moviment penyístic i el més professionalitzat del món i, per aconseguir-ho, és fonamental que estiguem ben organitzats i que comptem amb unes Federacions sòlides i capaces d’empentar el projecte”.

Declaracions de Pau Vilanova:

“En els darrers anys les Penyes han demostrat que són entitats cada cop més madures i sòlides, però ara és el moment que aquesta maduresa es tradueixi en autogestió, independència i eficiència”. I continua: “en aquest camí tenen tot el suport del Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut