Cornellà – Juvenil A: El líder perd al camp del tercer (2-0)

Tot i la derrota, el conjunt blaugrana continua líder del grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil amb 33 punts, amb quatre punts d’avantatge respecte de l’Espanyol

El Juvenil A ha perdut aquest dissabte contra el tercer classificat. L’equip es presentava al camp del Cornellà amb les piles carregades després de la golejada (10-0) de la jornada passada davant el Santo Domingo. Els homes de Gabri Garcia eren conscients que la dificultat de l’enfrontament era màxima, perquè els locals venien de guanyar dos partits seguits, i els dos gols de Víctor a la represa han sentenciat l’enfrontament.

Els blaugranes han lluitat des dels primers minuts per intentar trobar forats i crear perill, però la defensa tancada del Cornellà els ha dificultat la feina. Els homes de Gabri Garcia han jugat en horitzontal analitzant els moviments dels seus rivals per intentar aprofitar-ne els moments de distracció. Tot i això, la primera ocasió de gol l’ha protagonitzat Aks, que s’ha acostat a la porteria del Barça, però Josep ha evitat l’1-0 al marcador. Els blaugranes han continuat acostant-se a camp contrari i al minut 29 Guillem ha centrat una pilota que cap company ha pogut rematar.

Els homes de Gabri Garcia han estat atents durant tot el partit, i quan han vist que el mig del camp local estava descol·locat han aprofitat la transició entre la defensa i l’atac per protagonitzar l’oportunitat de gol més clara, però, amb els xuts i els refusos dins una àrea petita plena de jugadors dels dos conjunts, ha acabat en res.

Els gols en contra, a la represa

A la segona la dinàmica es repetia, i Joel ha enviat una pilota ente els tres pals de la porteria del Barça que Josep ha refusat. Al minut 57 Serra ha protagonitzat una cursa per la banda esquerra i ha xutat, però Josep ha tornat a aparèixer per allunyar la pilota. Quan semblava que l’enfrontament acabaria en empat a zero, Víctor ha obert la llauna, i ha marcat el segon gol del seu compte personal cinc minuts després. Tot i que el Juvenil A ha lluitat fins al final per poder sumar els tres punts, no han pogut evitar el 2-0.

El Barça és líder del grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil amb 33 punts, amb quatre punts d’avantatge respecte de l’Espanyol. Dimecres s’enfrontarà al Celtic en el partit corresponent a la fase de grups de la UEFA Youth League