Marlon Santos: “Debutar al Celtic Park ha estat increïble”

Marlon Santos: “Debutar al Celtic Park ha estat increïble”

El central brasiler, de 21 anys, ha entrat en el minut 72 en el lloc de Piqué i ha jugat el seu primer partit oficial amb el Barça

Marlon Santos ha estat un dels noms propis del partit entre el Celtic i el Barça. El central brasiler, de 21 anys, ha entrat al terreny de joc en el minut 72 en el lloc de Gerard Piqué i ha fet així el seu debut oficial amb el primer equip del Barça. Després del matx, ha manifestat que “debutar al Celtic Park ha estat increïble”. El defensa brasiler ha sortit a la zona mixta amb un somriure d’orella a orella i ha afirmat: “Estic encara que no m’ho crec, ha estat un debut perfecte”. Amb el ‘33’ a l’esquena, el blaugrana ha compartit eix de la defensa amb Mascherano en substitució de Piqué. “Són molt bons”, ha dit sobre els seus companys.

El jugador del filial ha reconegut que estava “molt nerviós”, però que treballava per aquest moment. Marlon, que ha entrat en les últimes convocatòries de Luis Enrique, ha afirmat que el tècnic asturià li ha dit: “Surt i fes el que portes fent amb el filial”. Finalment, l’onzè jugador del Barça B que debuta sota les ordres de Luis Enrique ha afirmat: “Em veig jugant amb el Barça, és un somni per a mi”. I, amb un somriure, ha conclòs : “M’emportaré la samarreta firmada pels companys i me la penjaré a la paret”.

A continuació repassem les declaracions més destacades dels jugadors blaugrana en zona mixta:

Mascherano:

“Veníem a per la classificació i gràcies al empat del City, a més, som primers. Ara, però, toca centrar-nos en la Lliga”.

“Avui hem tornat a crear diverses ocasions com perquè el resultat hagués estat més ampli”.

“En els dos partits, contra el Málaga i contra el Celtic, hem estat un equip sòlid, però de vegades les ocasions entren i de vegades no”.

“Messi, Suárez i Neymar són jugadors de primer nivell, del millor que pots trobar en el món i quan estan en el seu dia, i es connecten, fan coses com les d'avui”.

Jordi Alba:

“He pogut sortir de titular i estic content per les accions individuals i també col·lectives del partit d’avui”.

“Messi, Suárez i Neymar són tres cracs que ens donen un plus més a l'equip. Suárez i Neymar marquen la diferència i Messi és el millor del món amb diferència. Som més poderosos amb Messi al camp”.

 “Era important guanyar avui per quedar primers de grup. Ara toca encarar els propers partits”.

“Era un partit difícil, en un gran ambient. És d'admirar que el públic, fins i tot perdent, animés. L’afició del Celtic ha estat impressionant”.

Sergio Busquets:

“Era un grup molt difícil que sabíem que possiblement s'hauria de resoldre en l'última jornada. Però hem fet un bon treball i hem pogut classificar-nos una jornada abans”.

“Traient els 10 primers minuts de la segona part, la resta de partit hem estat superiors i d'aquí el bon resultat".

"Sabem que tenim els tres millors davanters del món, i com més pilotes passen per Messi, millor i més possibilitats de guanyar partits tenim. Passa tot el joc per ell (Leo Messi). És el jugador més desequilibrant”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut