Última jornada per a nou internacionals culers

Última jornada per a nou internacionals culers

Els futbolistes sud-americans i Denis Suárez afronten compromisos oficials mentre els restants disputen partits amistosos

Els jugadors del FC Barcelona convocats amb les seves seleccions tenen aquest dimarts els seus últims compromisos abans de tornar a estar disponibles per a Luis Enrique. Denis Suárez dóna el tret de sortida per als internacionals blaugrana a partir de les 18.00 hores, en el transcendental partit de tornada -classificatori per a l’Europeu de Polònia del pròxim estiu- que la selecció espanyola sub-21 disputa davant Àustria. Els homes d’Albert Celades van empatar a 1 a l’anada.

A més a més, aquest vespre serà el torn per a la resta de jugadors europeus, tots ells de caràcter amistós. A partir de les 20.45 hores, Itàlia i Alemanya s’enfronten amb la presència de Ter Stegen, mentre que a les 21.00 hores entren en joc Espanya i França. La selecció espanyola es veu les cares amb Anglaterra a Wembley amb els blaugranes Sergi Roberto i Busquets entre els seleccionats per Lopetegui. Per la seva part, la França de Digne juga davant Costa d’Ivori a Lens.

La resta de l’activitat, de matinada

Luis Suárez, Leo Messi, Javier Mascherano i Neymar Jr disputen els partits corresponents a la jornada 12 de les eliminatòries sud-americanes per a la classificació al Mundial de Rússia en diferents circumstàncies. L’Uruguai visita Xile a partir de les 00.30 hores (hora de Barcelona) amb l’objectiu de mantenir la segona plaça del grup. El davanter del FC Barcelona Luis Suárez està igualat amb Hernán Crespo com a màxim golejador històric de les eliminatòries sud-americanes, amb 19 gols, i el superarà si aconsegueix veure porteria.

A la mateixa hora, Leo Messi i Javier Mascherano intentaran aconseguir els tres punts en el partit que la selecció argentina juga davant Colòmbia, després de la derrota contra el Brasil (3-0), que els situa com a sisens de grup.

L’últim a saltar sobre el terreny de joc serà Neymar Jr. La selecció brasilera juga a partir de les 03.15 hores a Perú en un partit en què els brasilers defensen el liderat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut