Primera sessió de la setmana del retorn de la Lliga

Primera sessió de la setmana del retorn de la Lliga

Després de tres dies de festa, el FC Barcelona ha tornat a exercitar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el partit de dissabte contra el Màlaga (16.15 hores)

L’activitat del primer equip ha tornat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de tres dies de descans, aprofitant l’aturada de la competició pels compromisos internacionals, els de Luis Enrique Martínez s’han exercitat sobre la gespa del camp número 2, ja amb el partit contra el Màlaga a l’horitzó.

Tots els disponibles del primer equip, juntament amb els futbolistes del Barça B José Suárez, Marlon, Mujica, Sarsanedas, Carbonell i Martínez, han dut a terme aquesta sessió d’entrenament, que encara ha tingut l’absència de la major part dels internacionals convocats amb les seves seleccions. El turc Arda Turan, que aquest dilluns ja s’ha incorporat al grup, ha fet treball específic.

Aquest ha estat el primer entrenament de la setmana. Aquest proper dimarts, l’equip tornarà a posar-se les botes per seguir preparant el retorn de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut