Cafès Novell Vilafranca – FC Barcelona Lassa: Trenquen la resistència per ampliar la ratxa (5-7)

L’onzena victòria a l’OK Lliga arriba en un partit de màxima exigència que ha decidit el poder ofensiu blaugrana, amb gols de Pablo Álvarez (4), Matías Pascual (2) i Barroso

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins continua invicte a l’OK Lliga gràcies a l’onzena victòria que ha sumat aquest divendres a la pista del Vilafranca. Els homes de Ricard Muñoz han hagut de lluitar de valent per superar la resistència que ha ofert el conjunt local. Els blaugranes han acabat imposant el seu poder ofensiu i han sumat un triomf treballat gràcies a un pòquer de Pablo Álvarez, un doblet de Matías Pascual i un altre gol de Xavi Barroso. Amb els 33 punts possibles, els culers mantenen la imbatibilitat al capdavant de la taula abans de rebre el Reus, segon classificat.

El conjunt de Ricard Muñoz estava advertit de la dificultat de la pista que visitava, ja que la temporada passada va sortir d’allà amb derrota. I només arrencar el duel Joan Vázquez ha avançat els locals en desviar una bola a l’interior de l’àrea. El Barça Lassa ha hagut de reaccionar, i uns minuts després Matías Pascual ha tornat a anivellar l’electrònic. La intensitat era màxima, i el joc s’ha interromput en moltes ocasions. En una d’aquestes, Barroso ha capgirat el marcador en transformar un penal, però el Vilafranca ha tornat a igualar en l’acció següent mitjançant Àngel Rodríguez.

Intercanvi amb final feliç

La igualtat era màxima, i Sergi Fernández s’hi ha hagut de lluir per evitar el gol local en més d’una ocasió. Tot i així, els culers han pogut anar al descans amb avantatge gràcies al primer gol de la nit de Pablo Álvarez. L’argentí s’acabaria convertint en el gran protagonista. A la represa, un gol ràpid de Pascual semblava encarar el triomf culer. Però els locals no s’han rendit, i, empesos per la pressió del seu pavelló, han assolit l’empat amb gols de Vázquez i Galán. El partit tornava a començar, però faltava per veure la màgia de Pablo Álvarez. L’argentí, especialista en les faltes directes, no ha perdonat en dues accions consecutives als minuts 41 i 42.

S’entrava al tram final del matx amb tot de cara per al Barça Lassa. Marc Palau, amb un xut creuat des de la distància, encara hi ha posat emoció, però Pablo Álvarez s’ha encarregat d’esvair les opcions locals de puntuar amb una altra falta directa magistral que ha certificat un pòquer de gols. La botzina final ha confirmat l’onzè triomf blaugrana a l’OK Lliga. Dimarts arribarà el duel contra el Reus Deportiu, segon classificat, al Palau Blaugrana.