Tot a punt per al sorteig de quarts de la Champions League

Tot a punt per al sorteig de quarts de la Champions League

Olympique de Lió, PSG, Wolfsburg, Bayern Munic, Rosengaard, Fortuna Hjorring i Manchester City, els possibles rivals del Barça Femení
El Barça Femení coneixerà el seu rival als quarts de final de la Lliga de Campions aquest divendres a les 13.30 hores a Nyon. Serà un sorteig pur, sense caps de sèrie. El primer equip de l’aparellament que aparegui serà el que jugarà l’anada en terreny propi, i també quedarà definit el quadre definitiu del torneig. L’eliminatòria es disputarà el 22 o el 23 i el 29 o el 30 de març.

Són set els possibles rivals de les blaugranes, que s’han plantat a l’antepenúltima ronda per tercera vegada en quatre anys. A continuació els repassem:

Olympique de Lió: És el vigent campió, així com el guanyador de les edicions del 2011 i el 2012. A un equip temible s'hi han incorporat jugadores de renom com l’alemanya Dzenifer Marozsan i Caroline Seger. Se’l considera el màxim favorit al títol. I més després de desfer-se del Zuric a vuitens per un global de 17-0.

París Saint-Germain: El botxí del Barça Femení la temporada anterior, després d’un èpic duel a la capital francesa. La plantilla ha patit alguns canvis, però conserva el potencial gràcies a l’arribada de futbolistes com Irene Paredes i Vero Boquete. Als setzens va haver de remuntar un 3-1 a l’LSK per continuar viu.

Wolfsburg: Campió el 2013 i el 2014, és un dels altres equips totpoderosos. La davantera Zsanett Jakabfi és la màxima realitzadora de la competició amb vuit dianes. Per arribar fins aquí va eliminar amb comoditat el Chelsea i l’Eskilstuna United.

Bayern Munic: És la primera ocasió en què arriba als quarts de final, però el gegant alemany és un dels equips amb més qualitat de la Champions. Bona mostra en va ser el doble 4-0 amb què es va imposar al Rossiyanka rus en la ronda anterior. Destaca la golejadora Vivianne Miedema (7).

Rosengaard: El representant suec s’ha acostumat a les fases finals. Va patir més a vuitens per acabar amb el Bredablik que no pas a quarts davant l’Slavia de Praga. L’emblema de l’equip de Malmöe és Marta Vieira, l’internacional brasilera considerada cinc vegades la millor del món.

Fortuna Hjorring: Campiones el 2003, des d’aquell any les daneses no es plantaven als quarts de final de la Lliga de Campions. En el camí han deixat enrere l’Athletic Club i el Brescia.

Manchester City: Una potència emergent. Després de revalidar la Lliga anglesa, ara aspira a accedir a les semifinals l’any del seu debut a la màxima competició continental. Aquest equip és la base de la selecció anglesa.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut