Celtic FC – Juvenil A: Contundència a Europa (1-4)

Els de Gabri, malgrat jugar ja classificats per a la següent ronda com a primers, no s’han relaxat i han golejat els escocesos amb un doblet de Jordi Mboula i les dianes de Guillemenot i Dani Garcia

15 de 15 per al Juvenil A a Europa. Els de Gabri Garcia han sumat tres punts més en la cinquena jornada de la UEFA Youth League i continuen amb pas ferm. Aquesta vegada ha estat el torn de derrotar el Juvenil del Celtic FC, a Cappielow Park, amb una gran golejada (1-4) malgrat la tranquil·litat d’afrontar el partit amb la classificació per a la següent ronda i la primera posició del grup a la butxaca. Un doblet de Jordi Mboula i les dianes de Guillemenot i Dani García han estat els protagonistes d’un duel en què Gabri ha pogut fer rotacions.

Inici elèctric

La fortalesa blaugrana, encara intacta a Europa, s’ha començat a fer palesa ràpidament. Tant és així que al descans l’equip blaugrana ja manava per 0-3. El primer a trobar porteria ha estat Mboula. El primer dels seus dos gols ha arribat amb un xut creuat des de la frontal i ajustat al pal (0-1, min 7), mentre que el segon ha arribat després d’una passada de Mingueza i amb un control a la mitja volta (0-2, min 36).

Abans del pas per vestidors, Guillemenot ha acabat de sentenciar el duel amb un xut potent, després d’aprofitar una passada del mateix Mboula (0-3, min 43). Els blaugranes, que han sabut reservar forces per a un calendari exigent, han fet el quart a través d’una jugada personal de Dani García (0-4, min 54). El local Aitchison, ja a les acaballes, ha tancat el marcador amb una rematada de cap que ha acabat al fons de la xarxa (1-4, min 83).

Així doncs, amb aquest triomf, el Juvenil A del FC Barcelona afrontarà l’últim partit d’aquesta Youth League, contra el Borussia Mönchengladbach i al Miniestadi, amb l’objectiu de tancar la fase de grups amb el ple de victòries.