El partit Al-Ahli – FC Barcelona, en directe per streaming a BarçaVIDEO

El partit Al-Ahli – FC Barcelona, en directe per streaming a BarçaVIDEO

La nova plataforma de vídeo del Club oferirà l’amistós, de manera gratuïta, en català, castellà i anglès

El partit amistós que aquest dimarts es disputarà a Doha (Qatar) entre l’Al-Ahli i el FC Barcelona, es podrà seguir en directe per streaming, de manera totalment gratuïta, a BarçaVIDEO, la plataforma de vídeo del Club. El partit, que comença a les 17 hores (horari de Barcelona), es podrà seguir mitjançant qualsevol de les locucions disponibles (català, castellà i anglès) i per veure’l només caldrà registrar-se prèviament al web del FC Barcelona.

BarçaVIDEO, www.fcbarcelona.cat/videos/, és la nova plataforma de vídeo del FC Barcelona on tots els fans del Barça poden trobar i veure tots els continguts vídeo que produeix el Club en un nou entorn propi, amb un disseny més atractiu i totalment integrat al web del FC Barcelona.

A BarçaVIDEO, que temporalment es troba en fase beta, es poden veure tot tipus de vídeos, des dels entrenaments i les rodes de premsa, fins a partits sencers, passant per resums o reportatges de jugadors i entrenadors. A més, és possible reviure els millors 30 partits dels últims anys del primer equip de futbol de manera íntegra, i estan disponibles tots els partits des de la temporada 2014/15, que s’aniran completant amb els partits de les temporades anteriors.

L’accés a BarçaVIDEO és absolutament gratuït, tot i que per veure alguns vídeos l’usuari s’ha de registrar. En un futur per veure alguns dels continguts serà necessari també disposar d’una subscripció al servei Premium, BarçaVIDEO PREMIUM.

El partit entre l’Al-Ahli i el FC Barcelona també es podrà seguir en directe a través de Barça TV, a través de la TDT a Catalunya i a les plataformes habituals a la resta de l’estat espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut