Tot a punt per al sorteig de Champions

Tot a punt per al sorteig de Champions

Aquest dilluns, a partir de les 12 hores, es coneixeran tots els encreuaments dels vuitens de final de la màxima competició europea, amb el Barça dins del bombo 1

Fins a 16 equips ja esperem conèixer quina serà la seva sort en la propera ronda de la UEFA Champions League. I és que aquest dilluns, a partir de les 12h, es farà el sorteig dels vuitens de final de la màxima competició europea, en una cerimònia que tindrà lloc a Nyon (Suïssa). Vuit primers i vuit segons, després d’una fase de grups amb vuit grups i 32 equips, formen part dels dos bombos, d'on sortiran els encreuaments.

Una cerimònia en què el Barça, que formarà part del primer grup, estarà representat per Jordi Mestre, vicepresident esportiu; Albert Soler, director d'esports professionals del Club; i Amador Bernabéu i David Bellver, delegats de Relacions Institucionals amb la UEFA.

Els possibles rivals

Les combinacions són múltiples, tot i que no poden quedar emparellats dos equips que juguen en la mateixa competició domèstica ni dos conjunts que ja s’han trobat a la fase de grups.

Així doncs, i com a primer classificat del grup C, els possibles rivals del Barça en aquests vuitens de final són el Bayern de Munic, el Benfica, el Bayer Leverkusen i el Porto, que van quedar segons dels seus respectius grups. D’aquest segon bombo, doncs, no podran tocar ni el Manchester City ni el Reial Madrid ni el Sevilla.

L’Arsenal, l’Atlètic de Madrid, el Borussia Dortmund, el Leicester City, la Juventus, el Mònaco i el Nàpols són els altres equips que formaran part del bombo 1, juntament amb els de Luis Enrique.

Les dates

Els equips que van assolir la classificació per als vuitens de final com a primers jugaran el partit de tornada de les eliminatòries a casa, que es disputaran el 7/8 i el 14/15 de març. Les anades s’hauran jugat el 14/15 i el 21/22 de febrer.

Un cop coneguts els vuit equips que segueixen vius en el seu camí cap a la final de la Champions de Cardiff, el sorteig dels quarts de final se celebrarà el dia 17 de març, també a les 12 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut