La convocatòria per viatjar a Qatar

La convocatòria per viatjar a Qatar

Luis Enrique s’emporta els 21 jugadors disponibles del primer equip i Aleñá i Borja López del Barça B per al partit que es disputarà aquest dimarts contra l’Al-Ahli

El FC Barcelona s’enfronta aquest dimarts davant l’Al-Ahli en un partit amistós al Qatar. El partit, que es disputarà a l’Estadi Thani Bin Jassim (Estadi Al-Gharafa), s’inclou en el marc de l’acord de patrocini del Club amb Qatar Airways. Serà el primer duel de la història del Barça al Qatar. L’equip viatja aquest dilluns cap a Doha i Luis Enrique s’emporta els 21 jugadors disponibles del primer equip per a aquest enfrontament i els jugadors del Barça B, Carles Aleñá i Borja López. Amb l’únic jugador que no podrà comptar serà amb Jérémy Mathieu que encara s’està recuperant de la seva lesió.

Així doncs, aquesta és la convocatòria completa per disputar el partit davant l’Al-Ahli: Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Aleñá i Borja López.

Abans de fer pública la convocatòria, Luis Enrique ha dirigit la primera sessió d’entrenament de la setmana al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i els jugadors del filial, Aleñá i Borja López. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut