FC Barcelona Lassa - Santiago Futsal: Espectacle final al Palau (7-1)

Els gols de Dyego, Joselito, Tolrà, Adolfo, Quintela i Ferrao posen punt i final a l’any dels blaugrana al Palau Blaugrana i els manté al capdamunt de la classificació

El FC Barcelona Lassa ha vençut amb contundència el Santiago Futsal (7-1) per continuar amb la dinàmica positiva mostrada en els últims partits. Els blaugranes han superat els gallecs gràcies als gols de Dyego (2), JoselitoMarc Tolrà, Adolfo, Quintela i Ferrao en un gran partit col·lectiu. Per la seva banda, el conjunt gallec, que s’ha avançat mitjançant un gol de Catela, no ha pogut fer res davant l’espectacle blaugrana.

Amos i senyors de la pilota

Tot i el matiner gol del Santiago (Catela, minut 2) després d’una jugada d’estratègia, el Barça Lassa no s’ha vingut a baix. Els homes d’Andreu Plaza han mantingut la calma i amb paciència s’anaven fent amb el control del partit. Les primeres ocasions han trigat a arribar, però l’entrada de Joselito a la pista ha revolucionat el partit. Dels peus de l’andalús arribaven els primers xuts clars, però que sortien desviats.

Finalment, el bon joc blaugrana, acompanyat  d’una pressió alta, els ha conduit a fer-se amos i senyors de la pilota. Després de tres ocasions deJoselito i una altra de Roger, que no ha pogut definir amb claredat, ha arribat el gol de l’empat blaugrana. Dyego ha estat l’encarregat de batre Chema Mella després de rebre la pilota dels peus de Juanjo, fer un bon regat i enviar a l’escaire una pilota imparable (1-1, min 13).

Les ocasions arribaven una rere l’altra i el segon gol blaugrana ha arribat ràpidament. Ferrao era el primer en intentar confirmar la superioritat blaugrana amb un xut al pal i un altre desviat. Joselito, l’home més actiu durant els primer minuts, era el següent a provar fortuna, però Chema Mella frenava les transicions blaugranes. A pocs minuts del descans, Joselito tenia la seva recompensa. Jugada d’estratègia que, després de la passada de Quintela, rematava el davanter gadità per posar el 2-1 al marcador (minut 18).

La sentència definitiva

La represa començava igual que havia acabat la primera part. Un Barça Lassa molt actiu que creava i creava sense parar. Només dos minuts ha trigat el conjunt d’Andreu Plaza en fer una bona jugada de combinació, Dyego ha assistit i Marc Tolrà ha definit de manera exquisida per situar el 3-1 a l’electrònic. Ferrao també volia el seu gol i tenia una doble ocasió per sentenciar el duel de manera definitiva. Un potent xut a la mitja volta l’aturava el porter del Santiago, mentre que la segona ocasió l’enviava a l’esquerra de la porteria de Chema Mella.

El Santiago Futsal no donava mostres de reacció en cap moment. L’únic a intentar-ho era Catela. L’autor de l’únic gol visitant provava fortuna després d’una bona jugada individual. No obstant això, es tractava d’un miratge. El Barça Lassa, molt segur en defensa, assaltava la porteria rival i Dyego ha aconseguit ampliar l’avantatge i marcar el seu segon gol de la nit, també per l’escaire (4-1,min 28). Només sis minuts més tard, era el pitxitxi blaugrana el que batia la porteria del conjunt de Santi Valladres, que llavors jugava amb porter-jugador. Era Adolfo qui posava el 5-1 al marcador després d’una espectacular vaselina que ha deixat asseguda la defensa de l’equip gallec.

El Santiago Futsal estava bolcat a l’atac amb Hugo Sánchez com a porter-jugador, però les superioritats que intentaven crear es tornaven a la seva contra. I és que els homes d’Andreu Plaza aprofitaven algunes de les imprecisions gallegues per seguir creant sense parar. Diego Quintela, que jugava contra el seu exequip, marcava després d’una espectacular bicicleta que deixava el públic blaugrana entusiasmat (6-1, min 36). El Santiago Futsal, ja desesperat, ha concedit dos dobles penals i Ferrao, que ha fallat el primer, ha aconseguit anotar el segon i posar el 7-1 que posava punt i final a l’últim partit de l’any del Barça Lassa al Palau Blaugrana.