Atlètic de Madrid – Barça Femení: Ensopegada al Calderón (2-1)

Atlètic de Madrid – Barça Femení: Ensopegada al Calderón (2-1)

Les de Xavi Llorens cauen a Madrid i cedeixen el liderat de la classificació a les matalasseres en l’últim partit abans d'acabar l'any

El Femení no podrà tancar l’any 2016 amb victòria. Les de Xavi Llorens han caigut al Vicente Calderón en un partit d’altura entre el primer i el segon classificat de la Lliga Iberdrola (2-1). Un resultat que fa que el Barça passi a ocupar la segona posició de la classificació en detriment d’un Atlètic de Madrid que ha fet prou amb els dos gols marcats a la primera meitat per endur-se el triomf. Les dianes de les exblaugrana Corredera i Sonia Bermúdez han fet que la reacció de les catalanes al segon període –Andressa Alves ha fet el 2-1 i s’han abocat a l’atac en busca de l’empat- fos insuficient. Perquè el segon gol visitant no ha arribat i els tres punt i el liderat s’han quedat a Madrid.

No ha estat una primera meitat positiva per al Barça  Femení, que ha condemnat finalment les de Xavi Llorens. Perquè el 2-0 amb què l’enfrontament ha arribat al descans ha fet mal a les catalanes, que han tingut dificultats per combinar sobre la gespa del Calderón. Especialment durant aquests primers 45 minuts, en què un cop de cap de Marta Unzué, després d’una centrada de Melanie Serrano (min 34), ha estat l’acció més clara del Barça.  

L’Atlètic de Madrid, que ha sortit amb molta força i amb una fèrria defensa, s’ha avançat amb un gol de Marta Corredera, després d’una assistència de la també exblaugrana Sonia Bermúdez (1-0, min 27). A més, la davantera madrilenya, màxima golejadora de la Lliga Iberdrola –amb 16 gols-, ha ampliat les distàncies abans del pas per vestidors amb un molt bon gol. I és que ha rebut l’esfèrica d’esquenes a porteria, ha pogut girar-se i, amb un xut des de la frontal, ha superat Sandra Paños (2-0, min 38).   

No arriba l'empat

Però el Barça ha pogut reaccionar a la represa. Després de les ocasions de Marta Torrejón (min 51) i Alexia Putellas (min 59), Andressa Alves ha pogut escurçar distàncies amb un magnífic cop de cap, després de rematar una centrada des de la dreta (2-1, min 61). Un gol que ha capgirat la dinàmica del partit, amb les blaugrana més abocades a l’atac. I és que fins al final, el partit s’ha fet molt llarg per a l’Atlètic de Madrid, que ha vist com el Barça ha buscat empatar amb diverses accions de perill generades. Les més clares, en una centrada d’Alexia Putellas que Jennifer Hermoso no ha pogut rematar (min 70) i en un xut de Bárbara Latorre que ha aturat Lola Gallardo (min 82). En els instants finals, una rematada centrada de Patri Guijarro (min 92) hauria pogut canviar el signe d’un partit que finalment, però, ha acabat amb triomf matalasser.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut