Al-Ahli Saudí FC - FC Barcelona: Estrena al Qatar

Al-Ahli Saudí FC - FC Barcelona: Estrena al Qatar

L'Al-Gharafa Stadium de Doha albergarà l'amistós entre l'equip de l’Aràbia Saudita i els blaugrana, que juguen per primera vegada en la seva història a terres qatarianes

Tot preparat a Doha per a l’amistós que aquest dimarts enfrontarà el FC Barcelona contra l’Al-Ahli Saudí FC, en el partit corresponent a la Qatar Airways Cup (17h, Barça TV / Streaming). Un enfrontament que servirà no només per fer diferents provatures, sinó també per marcar un altre país del món en el mapa del Club. I és que, tot i que serà el setè duel contra un equip àrab, aquesta serà la primera vegada en la història que el Barça trepitgi terres qatarianes per jugar un partit de futbol.

Un esdeveniment que ha despertat molt d’interès, ja que l’Al-Gharafa Stadium de Doha, l’escenari del duel amb capacitat d’uns 25.000 espectadors, s’omplirà. Els assistents a aquest amistós podran veure les estrelles blaugrana, ja que Luis Enrique ha convocat tots els disponibles. Només Jérémy Mathieu, lesionat, s’ha quedat a Barcelona.

Així doncs, la convocatòria la formen els porters Ter Stegen, Cillessen i Masip; i els jugadors Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Aleñá i Borja López.

El rival, el vigent campió d’Aràbia Saudita

Actualment, l’Al-Ahli Saudí competeix per revalidar el títol de campió del seu país. Actualment, ocupa la tercera posició, amb 25 punts en 12 jornades, els mateixos que l’Al Nassr. Els superen l’Al Ittihad (28) i el Al Hilal (30).

Entrenat pel tècnic suís Christian Gross, ex del Tottenham, el Basilea i l’Stuttgart, l’equip està format pràcticament en la seva totalitat per jugadors d’Aràbia Saudita. Les úniques excepcions són Mohamed Abdel-Shafy (Egipte), Giannis Fetfatzidis (Grècia), Luíz Carlos (Brasil) and Omar Al Soma (Síria).

El partit es podrà seguir en directe per Barça TV i per streaming, de manera totalment gratuïta, a BarçaVIDEO, la plataforma de vídeo del Club. El partit, que comença a les 17 hores (horari de Barcelona), es podrà seguir mitjançant qualsevol de les locucions disponibles (català, castellà i anglès) i per veure’l només caldrà registrar-se prèviament al web del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut