Jordi Alba, dues assistències per encarar el triomf

Jordi Alba, dues assistències per encarar el triomf

El lateral blaugrana, amb un partidàs a El Sadar, suma ja tres assistències aquest curs, després de les dues contra l’Osasuna i la que va fer contra el Betis

- Jordi Alba ha estat un dels artífexs del triomf blaugrana contra l’Osasuna. I és que els dos primers gols, el de Luis Suárez i el primer de Messi, han arribat amb dues assistències seves –és la primera vegada que reparteix dos gols en un mateix partit de Lliga-. Amb aquestes dues, Alba ja en suma tres aquesta temporada, després de l’assistència que va fer contra el Betis (6-2) en el gol d’Arda Turan.

- No només el lateral esquerre del Barça ha fet un gran partit. A l’altra banda del camp, Sergi Roberto també s’ha fet un fart d’obrir espais i repartir joc. També s’ha desgastat en la faceta defensiva, amb un total de 12 recuperacions, el blaugrana que més n’ha fet.

- Amb el gol que ha fet contra l’Osasuna, Luis Suárez ja ha marcat a 22 dels 24 equips amb els quals s’ha vist les cares a la Lliga. Només no ha marcat contra el Màlaga i contra l’Alabès.

- Per la seva part, Leo Messi ha fet 20 dianes contra l’Osasuna, set de les quals han estat a El Sadar. De fet, és el tercer doblet de l’argentí a l’estadi navarrès.

- L’argentí, amb els dos gols que ha fet contra l’Osasuna, ja en suma 11 i és el pitxitxi de la Lliga. El segueixen Luis Suárez, amb 10, i Cristiano Ronaldo, també amb 10.

- Messi, però, no s’atura aquí. I és que, amb 550 partits disputats, ja ha superat Migueli (549) com a quart jugador de la història del Barça amb més duels jugats.

- Contra l’Osasuna, el Barça ha fregat el 80% de possessió (79,22%). Xifres estratosfèriques, ja que significa que els de Luis Enrique han tingut la possessió en 44 dels 56 minuts reals en què la pilota ha estat en joc.

- Sergio Busquets, amb 122 passades bones, ha estat el futbolista del Barça amb el nombre més alt d’encerts en aquest aspecte del joc. 

- Joaquín Caparrós, actual tècnic de l'Osasuna, continua sense guanyar el Barça des del 2002. De fet, només ho va fer amb el Sevilla (0-3), en aquella ocasió. A partir d’aquí, 31 partits oficials consecutius sense conèixer el triomf contra els blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut