Movistar Inter – FC Barcelona Lassa: Assaltat el liderat! (3-4)

Els d’Andreu Plaza sumen els tres punts contra els madrilenys i es col·loquen a la primera posició de la LNFS amb un doblet d’Aicardo i els gols de Ferrao i Adolfo

Cop d’autoritat del FC Barcelona Lassa de futbol sala, que ha assaltat el pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón de Ardoz (Madrid) amb un gran partit de futbol sala. Ho ha fet contra el Movistar Inter, l’equip que començava la jornada com a líder però que ha acabat cedint els tres punts i la primera posició de la LNFS davant dels d’Andreu Plaza, després del doblet d’Aicardo i els gols de Ferrao i Adolfo.

I això que, a la primera meitat, un doblet de Rafael ha fet que els madrilenys manessin al descans (2-1). Però el Barça no s’ha rendit i ha pogut capgirar el marcador a la represa amb caràcter i insistència.

Inici frenètic

Des d’un primer moment s’ha vist que el partit no es decidiria fins al final. Perquè en un inici sense treva i molt frenètic, però amb un gran respecte, tant el FC Barcelona com el Movistar Inter han brindat un gran espectacle sobre la pista.

I és que als primers segons Aicardo ha aprofitat un córner per fer el primer gol per als d’Andreu Plaza, amb una fuetada llunyana que ha obert el marcador (0-1, min 1). Malgrat tot, en una pèrdua blaugrana, Rafael ha aprofitat una assistència de Ricardinho per posar l’empat (1-1, min 3).

Amb la primera posició en joc, el Barça ha tingut més ocasions que han posat a prova Herrero. Especialment amb xuts exteriors, com els de Dyego o Romulo, tot i que també des de l’interior. De fet, el porter de l’Inter ha salvat amb el cos un xut perillosíssim d’Adolfo (min 4), i ha tornat a salvar un xut de Ferrao que es colava per l’escaire (min 15).

L’Inter, per la seva part, ha aprofitat les errades puntuals d’un Barça molt consistent en defensa durant bona part del matx per generar perill. En una d’aquestes, pràcticament amb el descans a tocar, una recuperació de Ricardinho ha deixat sol Rafael perquè marqués el seu segon gol del matí (2-1, min 18). Abans, però, els de Jesús Velasco havien avisat amb un xut de Ricardinho que Sedano ha salvat amb la cama (min 12) i amb rematades de Rivillos i Darlan que el porter blaugrana ha deixat en res (min 13).

L’empat arriba ràpid

Però si els madrilenys s’han avançat pocs minuts abans del descans, els catalans han pogut empatar als primers minuts de la represa. I ha estat en una gran jugada de Tolrà, que ha pogut recuperar l’esfèrica després de pressionar Ricardinho, que Aicardo ha aprofitat per fer el 2-2, després d’una assistència d’Adolfo (2-2, min 23).

Una igualtat al marcador que també s’ha traspassat a les ocasions, amb accions perilloses per part de tots dos conjunts. Primer Daniel Japonés ha estat a punt de marcar, però Romulo ha salvat un gol cantat in extremis (min 25), mentre que Sedano ha aturat un xut de Rafael (min 23). El Barça també l’ha tingut amb un parell de xuts de Ferrao (min 26) i Joselito (29) que Herrero ha desviat, així com en una doble ocasió de Ferrao i Joao que ha tornat a salvar el porter de l’equip madrileny (min 30).

Assalt al Jorge Garbajosa

El premi a la insistència dels blaugranes, que han cregut en les seves possibilitats fins al final, ha arribat amb dos gols al tram final que han donat els tres punts als d’Andreu Plaza. El primer, en una recuperació de Ferrao sobre Rafael i en un xut del pivot brasiler que ha superat, per fi, Herrero (2-3, min 35). Aquesta acció ha obligat l’Inter a jugar amb porter jugador, oportunitat que el Barça ha aprofitat per acabar de sentenciar un triomf que ha permès assaltar, després de tres anys i mig, la pista dels madrilenys. Perquè, en l’enèsima recuperació, Adolfo ha marcat el seu tretzè gol a la Lliga des de lluny i a porta buida (2-4, min 38) per tancar el duel, donar al Barça el liderat de la LNFS i fer que la darrera diana de Ricardinho (min 39) no afectés els tres punts blaugrana.