Sergi Roberto: “Aquesta és la línia que cal seguir”

Sergi Roberto: “Aquesta és la línia que cal seguir”

El lateral blaugrana creu que l’equip ha de pensar en ell mateix i “anar guanyant els partits, perquè el líder es deixarà punts i s’haurà d’aprofitar”

El FC Barcelona ha guanyat (0-3) a El Sadar davant l’Osasuna, i Sergi Roberto ha analitzat la dinàmica de l’equip durant el partit. Sobre la primera meitat el jugador blaugrana ha comentat: “No han pogut entrar les ocasions que hem tingut, però a la segona el primer gol ens ha donat tranquil·litat per jugar millor”. Roberto ha destacat l’actitud que l’equip ha tingut sobre el terreny de joc: “És important que davant aquestes defenses replegades tinguem paciència, circulem d’un costat a l’altre i trobem l’espai”.

Els blaugranes han sumat tres punts més a la classificació, i el jugador blaugrana pensa que “l’equip els necessitava”. “Sabíem que aquesta és la línia que cal seguir i que necessitàvem la victòria”. Tot i que el Reial Madrid continua liderant la Lliga, Sergi Roberto es mostra optimista: “Hem de pensar en nosaltres i anar guanyant els partits. El líder es deixarà alguns punts i nosaltres ho hem d’aprofitar”.

També ha parlat Luis Suárez. L’uruguaià ha obert la llauna al minut 59 després d’una assistència de Jordi Alba. Referint-se al primer gol del matx, Suárez ha dit: “Hem tingut moltes ocasions i sabíem que quan féssim el primer gol se’ns obriria més el partit. Per sort ha arribat d’hora i ho hem pogut fer”. Sobre la batalla pel títol de Lliga, el davanter blaugrana ha afirmat: “Som el Barça i som candidats a lluitar per la Lliga. Sempre intentarem donar el màxim per aconseguir-ho”.

A continuació repassem altres declaracions destacades dels jugadors blaugrana en zona mixta:

Andrés Iniesta:

“Jugar fora de casa és complicat, però hem insistit i al final hem marcat la diferència en jugades bones que sabem aprofitar”.
“A vegades pots arribar a desesperar-te, però nosaltres hem seguit. Sabíem que ells fan un desgast molt gran quan els dominem”.

Jordi Alba:

“Messi és un jugador que a mi em va molt millor. Busca molt les passades a l’espai, aguanta molt bé perquè jo li faci la passada i és un jugador molt important per a mi i per al meu lloc”.
“Hem fet un partit molt complet i l’afició està amb nosaltres. Això és el més important”.

André Gomes:

“Hem d’intentar adaptar-nos a la manera de jugar dels nostres rivals, i més quan els equips juguen més replegats que no pas oberts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut