Carles Aleñá, candidat al Golden Boy

Carles Aleñá, candidat al Golden Boy

El migcampista d'Argentona forma part de la llista de 100 futbolistes menors de 21 anys que opten al guardó que lliura la revista italiana Tuttosport

Ja s’ha conegut la llista final de candidats que opten a guanyar el Golden Boy, un premi que cada any lliura  la revista italiana Tuttosport al millor futbolista menor de 21 anys que juga al futbol europeu. I, en l’edició d’enguany, hi consta el blaugrana Carles Aleñá.

El migcampista de 20 anys hi és present per la seva projecció, però també per haver estat una peça bàsica al Barça B. El jugador blaugrana, que ara es recupera d’una lesió, va jugar 37 partits de Lliga, 3.367 minuts, i va ser el jugador amb més temps al camp. A més, va acabar el curs a Segona A amb 11 gols i 2 assistències.

El d'Argentona, doncs, forma part d’una llista de 100 candidats, entre els quals destaquen noms com el de Kylian Mbappé. Un guardó molt prestigiós que en els darrers anys han guanyat el mateix Mbappé (2017), però també Renato Sánches (2016), Martial (2015), Sterling (2014) o Pogba (2013). El blaugrana Leo Messi el va guanyar l’any 2005.

Lazar Carevic també hi és

Malgrat tot, Aleñá no és l’únic blaugrana que forma part d’aquesta llista. I és que el porter montenegrí del FC Barcelona Lazar Carevic, de 19 anys, també hi apareix. Carevic, que destaca per la seva envergadura (1,95 metres), potencial i joc aeri, va arribar al Barça la temporada 2017/18 procedent de l’OFK Grbalj, de la Primera Divisió montenegrina. A més, és internacional amb la selecció sub-21 del seu país. Després d’un any al Juvenil A blaugrana, aquest estiu ha passat a formar part de la plantilla del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut