Arthur: “El Barça és un altre món”

Arthur: “El Barça és un altre món”

El brasiler es defineix com un jugador “alegre, competitiu i molt treballador” i es marca com a objectiu “guanyar títols i deixar petjada en la història del Club”

És el nom de moda de l’estiu: Arthur. Pocs dies després de l’arribada d’Arthur Melo al primer equip de futbol també es va confirmar el fitxatge d’Arthur Guilherme de Souza Fortunato per al Barça Lassa de futbol sala. Si l’Arthur del futbol destaca per la seva tècnica, qualitat i visió de joc, l’Arthur del futbol sala és un jugador fort, de perfil més defensiu i molt intens. En la primera entrevista als mitjans del Club, l’Arthur del Palau no pot evitar un somriure quan li treuen el tema. “Espero que els dos tinguem molts èxits a Barcelona i que ens puguem conèixer aviat”, diu el nou reforç del Barça Lassa.

ENTREVISTA ARTHUR

Com es definiria com a jugador?

Jo com a jugador diria que sóc molt treballador i molt competitiu, no m’agrada perdre. Ho dono tot a cada entrenament. I tinc un tarannà alegre i també a la vegada sóc molt humil i sempre respecto els meus companys.

Com li queda la samarreta del Barça?

El Barça és un altre món, un salt de qualitat a la meva carrera. Tots els jugadors de Futsal volen jugar al Barça i jo també. Un dia li vaig dir a la meva dona que treballaria molt dur per arribar un dia al Barça, i quan es va presentar l’oportunitat no m’ho vaig pensar dues vegades.

Quins objectius es marca?

Espero adaptar-me el més ràpidament possible i fer una bona temporada. A nivell d’equip, l’objectiu no pot ser un altre que aspirar a guanyar tots els títols, i a nivell personal m’agradaria inscriure el meu nom en la història del Club.

Com va l’adaptació?

Estava ansiós per arribar i conèixer els companys I tots m’han rebut molt bé. Amb Leo m’uneix una bona amistat de l’època al Brasil. I a d’altres ja els coneixia d’haver-los vist jugar, sobretot als brasilers Ferrao, Leo, Esquerdinha i Dyego, però també a Lozano i Aicardo.

Ha sentit a parlar de la màgia del Palau?

M’ha encantat el Palau. Ja tinc ganes de sentir l’emoció de jugar al Palau i al costat de l’afició del Barça. Serà molt especial per a mi i espero viure-hi moments molt feliços.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut