INSIDE TOUR #8: FC Barcelona vs. AS Roma

INSIDE TOUR #8: FC Barcelona vs. AS Roma

Els de Valverde reben l’estima de l’afició de Dallas, en una jornada marcada pel segon partit de pretemporada dels homes de Valverde

El Barça s'acomiada de Dallas, i ho fa després d’un Barça – Roma en què s’ha pogut copsar l’estima dels seguidors locals. Perquè només hi havia el precedent de la temporada 2011/12, quan el Barça va jugar un amistós contra el Club América, i l’afició tenia ganes de veure novament l’equip blaugrana.

Ha quedat palès amb l’escalfor que han rebut els homes de Valverde durant tota la jornada, des de primera hora, quan s’han vist nombrosos aficionats recorrent Dallas, fins al partit jugat al AT&T Stadium, amb més de 54.000 espectadors -majoritàriament blaugranes.

Un estadi espectacular, per cert, amb capacitat per a més de 100.000 persones. Quatre pantalles gegants, dues de més de 50 metres cadascuna, han donat la benvinguda al Barça, en un escenari ple de referències als Dallas Cowboys, l’equip local. No et perdis, doncs, el millor del dia, en un vídeo que et mostra imatges exclusives i des d'una altra perspectiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut