Barça Femení – Chelsea: Duel de talla Champions (1-1)

Les blaugrana s’emporten un empat contra l’actual campió d’Anglaterra i semifinalista de la Champions League.

El partit disputat al Miniestadi, tot i ser amistós, ha tingut l’aparença d’un duel digne de Champions que ha acabat en empat (1-1). Les de Fran Sánchez han estat intenses i combinatives, però no han pogut en els minuts finals amb la força de l’atac ‘blue’.

A la primera part només han faltat els gols. Els dos equips han gaudit de múltiples ocasions però no han pogut finalitzar-les. El Barça ha posat el joc, intens i dominador ha intentat mitjançant basculacions internar a la porteria de Lindahl, la portera visitant. La millor ocasió ha estat de Mariona Caldentey que per la banda dreta ha arribat a la línia de fons i en la centrada ha tocat la defensa Bright desviant la pilota al pal. Per als ‘blue’ Engman ha estat la que ha gaudit de més oportunitats.

A la segona part han arribat els gols. Al minut 77 li ha caigut una bona pilota dins l’àrea a Bárbara Latorre que no ha perdonat xutant al pal llarg. I és que la davantera culer havia sortit per revolucionar el partit, ja que abans havia posat perill de corner i combinant amb Duggan.

Després del gol, el Chelsea s’ha obert i el Barça ha creat molt més perill. Uns minuts d’infart ple d’ocasions a favor de les jugadores de Fran Sánchez. Ara bé, la balança d’ocasions s’ha anivellat als últims deu minuts. El Chelsea ha intensificat el seu joc per aconseguir l’empat, que finalment ha arribat al minut 91. La pilota li ha caigut a Carney després d’un centre dins l’àrea, i aquest cop la rematada ha anat dins posant el resultat final 1-1.

Tres fitxatges debuten a casa

A excepció de Kheira Hamraoui que ha quedat fora de la convocatòria per motius personals, Andrea Pereira, Van der Gragt i Pamela Tajonar han jugat per primer cop davant l’afició. Andrea ha disputat 66 minuts i ha estat clau en tasques defensives. Pamela i Van der Gragt han sortit a la segona part. La portera s’ha mostrat segura i ha aturat una bona ocasió de falta del Chelsea, però al gol no ha pogut fer res. I la central holandesa ha estat molt pendent de la número ‘17’ Engman, el gran perill ‘blue’ i ha tingut una gran oportunitat de corner rematant de cap.

Seguint aquesta pretemporada històrica i exigent el 12 d’agost l’equip dirigit per Fran Sánchez viatjarà a Anglaterra per un altre duel de nivell contra el Manchester City.