Dembélé, novetat a l’entrenament

Dembélé, novetat a l’entrenament

El francès ha tornat abans de les seves vacances i s’ha exercitat juntament amb els cinc jugadors disponibles del primer equip que es troben a Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Gran novetat a l’entrenament d’aquest dissabte al matí. Ousmane Dembélé s’ha reincorporat als entrenaments del primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el que ha estat el darrer de la setmana, ja que diumenge els culers tenen dia lliure. El francès ha retallat les seves vacances i s’ha incorporat abans a les sessions preparatòries amb els seus companys. Un entrenament on també han participat els cinc jugadors habituals durant aquesta setmana: Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Leo Messi i Sergi Samper.

Cal recordar que la resta d’internacionals barcelonistes s’incorporaran als entrenaments el proper dilluns 6 d’agost, i al matí tindran llocs les habituals analítiques i proves físiques. Dembélé, que ha completat aquest dissabte el seu primer entrenament, també les passarà dilluns. A més, durant aquesta sessió al camp Tito Vilanova, també han participat cinc jugadors del Barça B: Sarsanedas, Morer, Mujica, Jandro i Ruiz de Galarreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut