Valverde: "Hem tingut 75 minuts molt bons"

El tècnic ha destacat que "hem vingut aquí per veure els jugadors, a tots ens agrada guanyar però en línies generals hem fet un bon partit"

El FC Barcelona ha perdut davant la Roma en el segon amistós de la pretemporada (2-4), en un partit on els blaugrana han acabat perdent amb tres gols en vuit minuts dels italians en l'últim tram del matx. El tècnic barcelonista, Ernesto Valverde, ha destacat en la roda de premsa posterior: "Hem fet un bon partit excepte el tram final. Hem tingut 75 minuts molt bons en els quals hem dominat el joc, en la línia que volíem".

A més ha destacat que "quan han coincidit els joves hi ha hagut moments que també hem dominat el partit". "Després hem flaquejat una mica però és normal, teníem un equip molt jove al camp, és una part de l'aprenentatge. Però hem vingut aquí per veure els jugadors, a tots ens agrada guanyar però en línies generals hem fet un bon partit".

Pel que fa als noms propis, sobre Malcom ha analitzat: "Es relaciona bé amb el joc, és un jugador fort que pot rebre entre línies. Té aquest punt de velocitat i un xut que ens ve molt bé, estem encantats amb ell, ens ajudarà molt". Sobre Rafinha, Valverde també ha explicat: "L'he vist molt bé en els dos partits i també en els entrenaments, és un gran avantatge que jugui en diverses posicions. És la primera vegada que puc veure'l amb marge, l'any passat va estar molt temps lesionat, i estic encantat amb ell. Està demostrant una gran implicació en el joc".

A continuació, repassem les declaracions dels jugadors culers:

 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut