Chiclete com Banana visita el Camp Nou

Chiclete com Banana visita el Camp Nou

El tradicional grup brasiler de música va gaudir aquest dimarts d’un recorregut tant pel Museu com per l’estadi blaugrana

Les instal·lacions del Camp Nou van rebre aquest dimarts la visita d’una representació d’un dels grups més populars d’axé del Brasil, Chiclete com Banana. En el marc d’una sèrie de concerts que han celebrat a ciutats com Colònia o Milan, alguns dels integrants de Chiclete com Banana han optat per fer una aturada a Barcelona.

La visita va començar pel Museu del Club, on van quedar impressionats per la secció on es troben les cinc Pilotes d’Or assolides per Leo Messi. Seguidament van tenir l’oportunitat de conèixer les particularitats del Camp Nou, on se’ls va lliurar una samarreta del primer equip de futbol amb el nom del grup imprès. “Hem vingut a Europa a fer alguns concerts i hem aprofitat l’ocasió per fer realitat un somni, que és ser a Barcelona i a l’estadi del Barça”, va comentar el cantant del grup, Khill, en declaracions als mitjans oficials del Club.

Un cop acabada la visita, tots ells van voler expressar la seva satisfacció i el seu agraïment vers el FC Barcelona: “Estem molt agraïts per la invitació i per rebre aquesta meravellosa samarreta de regal. Aprofitem per convidar tothom al Carnaval de Salvador de l’any vinent”, va concloure Khill.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut