Óscar Husillos, sisè d’Europa (45,61”)

Óscar Husillos, sisè d’Europa (45,61”)

El blaugrana no ha tingut opcions però encara pot penjar-se una medalla en el 4x400m amb Lucas Búa. La final de 800m amb De Arriba, demà al vespre

El d’Astudillo no ha pogut penjar-se un metall en la final dels 400 metres llisos en l’europeu de Berlín. Amb un temps de 45,61 segons, el blaugrana no ha tingut opció en una final que ha estat dominada pel gran favorit de la nit, i guanyador de la final, Matthew Hudson-Smith (44,78”).

Després de la prova, Husillos ha assegurat que “la marca i la posició no reflecteixen la forma en la qual he arribat. Sempre em quedarà l’espineta de no haver aconseguit res aquí, però el nivell era molt alt”.

Tot i així, Husillos encara té opcions de penjar-se un metall en aquests europeus. Demà, tant ell com el blaugrana Lucas Búa formaran part del relleu del 4x400 metres que correrà la final (21.30h).

De Arriba a la final amb el quart millor temps

La gran notícia de la jornada pels atletes blaugranes representant la selecció espanyola, ha arribat gràcies a les cames d’Álvaro De Arriba. El corredor dels 800 metres, i actual campió d’Espanya, s’ha classificat amb el quart millor temps de les semifinals (1.46.43”). La final, demà a les 20.30h.

També cal destacar que la jornada l’obrirà Raquel González, l’actual campiona d’Espanya de 20 quilòmetres marxa que participarà a la final d’aquesta distància demà a les 09.05h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut