Semedo: “Hi ha molts aspectes positius de la pretemporada”

Semedo: “Hi ha molts aspectes positius de la pretemporada”

El lateral portuguès creu que la derrota contra l’AS Roma “són coses que passen” i prefereix veure totes les coses bones que ha mostrat l’equip en aquest inici de curs

Nélson Semedo és un noi positiu, treballador i humil. Positiu perquè, malgrat la derrota d’aquest dimarts per 2-4 contra l’AS Roma, prefereix veure totes les coses bones que ha mostrat l’equip en els 180 minuts disputats aquesta pretemporada. “Són coses que passen. No tenim tots els nostres jugadors però hi ha molts aspectes positius. També hi ha coses que cal treballar per seguir millorant”, assegura ja des de San José, on l’equip ha arribat aquest dimecres.

I treballador i humil perquè només pensa en ajudar l’equip. “Sergi Roberto pot jugar de lateral també. Tots som aquí per ajudar el Barça a assolir els seus objectius, que són guanyar-ho tot”, respon quan se li pregunta pels minuts que pot tenir aquest curs a la posició de lateral, amb la hipòtesi que Sergi Roberto tingui més protagonisme al migcamp. “És una decisió de l’entrenador però jo crec que aquest any serà millor que el primer”, assegura, optimista.

Sobre les cares noves de l’equip, Semedo afirma veure’ls cada cop més adaptats. “S’han integrat bé i van millorant dia a dia, assimilant les idees de l’entrenador”, conclou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut